Hrana pentru caini

0
487

hrana-caini

Atunci cand alegem hrana pentru caini trebuie sa luam in vedere mai multi factori, ne referim aici la: varsta catelului, ingredientele ce intra in compozitia produsului si bineinteles starea de sanatate a catelului (pentru cainii cu probleme de sanatate hrana trebuie sa fie una speciala ce contribuie la imbunatatirea starii de sanatate).

Varsta cainelui – influenteaza tipul de hrana ales. Cantitatea de proteine trebuie sa fie mai mare la juniori decat la adulti, ideala pentru a sustine procesul de crestere. Vitaminele sunt si ele la fel de importante pentru a ajuta la o mai buna asimilare a nutrientilor din hrana. Calitatea ingredientelor continute trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar pentru a ne asigura de acest lucru este necesar sa alegem un produs super premium. EQUILIBRIO – este cea mai buna optiune atat pentru juniori cat si pentru adulti sau caini cu probleme de sanatate.

In schimb adultii trebuie sa adopte o dieta bazata pe minerale si mai putin pe proteine ce predispun la obezitate.

Atent selectionate ingredientele ce stau la baza produselor Equilibrio contribuie semnificativ la imbunatatirea starii de sanatate si ajuta la reducerea eventualor probleme ce pot aparea pe viitor.

Va asteptam pe site-ul nostru animaland.ro unde puteti gasi o gama variata de produse super premium destinate animalutelor de companie.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii suplimentare.

Banner SapunulCheia.ro