GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, furnizează soluții inteligente pentru cel mai nou proiect de birouri din București, The Bridge – certificat verde LEED Gold.
Cu ajutorul tehnologiilor și sistemelor precum automatizări pentru uși batante GEZE Slimdrive EMD Inverse, motoare pentru deschiderea ferestrelor și a ușilor batante cu scop de desfumare K 600 G și K 600 T, amortizoare TS 5000 și TS 5000 ISM, sau centrale pentru desfumare THZ, GEZE menține standardele de siguranță din ansamblul de birouri.
Ne onorează să fim parteneri pentru ansamblul de clădiri The Bridge, un proiect destinat spațiilor de birouri, modern și adaptat nevoilor de siguranță ale ocupanților. Contribuția noastră în acest proiect important se bazează pe soluțiile și tehnologiile furnizate cu scop de desfumare și cu funcții de aport de aer proaspăt pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
Cu ajutorul sistemului electromecanic de acţionare silenţioasă, automatizările pentru uși batante GEZE Slimdrive EMD Inverse oferă confort fără obstacole și ajustează în mod optim viteza de deschidere şi de închidere, zăvorârea sau timpul de menţinere în poziţia deschis a ușilor. Pentru utilizarea în căile de evacuare şi salvare, dar şi pentru aportul de aer proaspat, sistemul produs de GEZE reprezinta solutia completa.
Uşile și ferestrele au fost dotate cu sisteme de acţionare K600 G și K600 T, care deschid uşile si ferestrele în caz de incendiu şi le menţin deschise. Sistemul GEZE K600 poate fi combinat cu amortizoare hidraulice şi reprezintă o soluţie ideală pentru mărirea debitului de aer cu confort ridicat în utilizare, acestea fiind acționate facil, prin pornire şi oprire delicate, reglate electronic.
Mai mult, ușile in doua foi au fost dotate cu amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Controlul secvenţial al închiderii integrat garantează că ambele canaturi de uşă se închid perfect după utilizare – de exemplu în cazul persoanelor în curs de evacuare –, iar uşa poate îndeplini din nou funcţia de uşă de delimitare a compartimentului de incendiu.
Centrala pentru desfumare GEZE THZ facilitează comanda și declanșarea coordonată a sistemelor de alimentare cu aer proaspat și de evacuare a fumului si gazelor fierbinti, acestea gestionand functionarea elementelor de actionare Dimensiunile reduse ale acestor centrale permit montajul discret inclusiv in zone cu spatiu limitat.

Despre GEZE
Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deține 30 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.800 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sti-clă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.
Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here