Casa este de departe cel mai valoros lucru pe care il detinem si multi dintre noi am muncit si econimisit ani pentru acest bun de nepretuit. Contine toate lucrurile noastre, amintirile, confortul necesar si este locul unde ne gasim intotdeauna pacea sufleteasca.

 

Dar, se pare ca, de fiecare data cand pornim televizorul, ne confruntam cu imagini despre daune si distrugeri cauzate de o calamitate naturala sau chiar provocate de om. Desi acest lucru este de necontrolat, nu este usor sa ne punem in locul victimelor acelor dezastre cauzate de incendii, inundatii sau cutremur.

 

S-ar putea sa ne intrebam daca o asigurare pentru locuinta este totusi necesara si daca avem motive sa ne protejam casa si bunurile aflate in interior sau care sunt sansele sa pierdem totul din cauza unui eveniment neplacut?

Pentru ca reconstructia nu este niciodata o sarcina usoara si nici o optiune, asigurarea locuintei este pe deplin unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face.

 

O asigurare potrivita pentru locuinta ne va pregati pentru imprevizibil si ne poate scuti de cheltuieli neasteptate pe termen lung. Chiar si polita de baza pentru asigurarea locuintei, asigurarea obligatorie PAD, pe care o poti cumpara online aici, la AtA Asigurari, iti protejeaza locuinta de o varietate de pericole potentiale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Indiferent de pagubele facute sau de amploarea acestora, polita PAD va plati pentru reparatia casei.

 

Cu toate acestea, stim ca, in ciuda celor mai bune intentii si masuri de protectie sau securitate pe care le-am pune in aplicare, exista inca riscul de furt, incendiu si catastrofe pe care nu le putem elimina niciodata pe deplin. Aceste lucruri ne pot afecta viata si ne pot distruge economiile in mai multe moduri decat ne-am putea imagina.

 

De ce este important sa ai o asigurare de locuinta?

 

Asigurarea locuintei este o investitie pe care o faci pentru ati proteja casa si viitorul familiei. Este disponibila sub doua forme diferite: asigurarea cladirilor cu destinatie de locuinta, sau polita obligatorie PAD si asigurarea facultativa, poti sa calculezi pretul pe loc online. Insa, este recomandat, pentru confortul financiar, sa optezi pentru un plan cuprinzator care sa includa ambele polite. Asigurarea standard de locuinta, PAID, iti ofera o anumita zona de acoperire, pe care o poti folosi pentru a-ti reconstrui casa in caz de catastrofe naturale.

 

Asadar, desi aceste catastrofe nu pot fi prevenite sau chiar prezise pe deplin, este important sa ne protejem casa cu o polita care include acoperire pentru calamitati naturale dar si acoperi suplimentare ce includ elemente personale. Trebuie sa avem o asigurare de continut, facultativa,  pentru a ne acoperi bunurile valoroase, cum ar fi bijuterii, tablouri, electronice sau mobilier. 

 

La fel ca majoritatea lucrurilor cumparate, si in cazul asigurarii este bine sa verificam tot ceea ce nu suntem siguri sau nu intelegem pe deplin de la inceput, sa cerem explicatii in loc sa riscam probleme in continuare. Asigurarea casei ne ofera liniste sufleteasca in fiecare zi, permitandu-ne sa ne bucuram fara griji. Aici, la AtA Asigurari, iti oferim atat asigurari pentru cladiri, cat si pentru continut, astfel incat sa reusim sa iti acoperim atat casa cat si bunurile.

 

ATA ‐ ASISTENT IN BROKERAJ SRL

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Lascar Catargiu, Nr. 9A, Sector 1, 

Telefon: 0736 513 979, 

Administrator: Alexandru Balosu,

Web: ata-asigurari.ro

Banner SapunulCheia.ro