Mauriziaro Meat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania, a investit in automatizare pentru a obtine timpi de lucru mai buni si rapoarte cu informatii exacte si detaliate. Distribuitorul a ales sa implementeze remote un pachet de sisteme software oferit de catre Senior Software.
Mauriziaro Meat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania, a investit in softuri integrate pentru automatizarea afacerii, urmarind optimizarea proceselor de business si un control mai bun asupra companiei. Distribuitorul a ales solutiile ERP – pentru gestionarea resurselor si HR – pentru managementul resurselor umane, din portofoliul Senior Software, cu implementare de la distanta.
Echipa a decis sa inceapa aceasta colaborare pentru a creste acuratetea datelor din companie si pentru a avea o evidenta clara asupra stocurilor si asupra clientilor. Cu o cifra de afaceri de peste 34 milioane euro si avand punctul de lucru in Arad, Mauriziaro Meat deserveste clienti din toate zonele tarii.
“Ne-am dorit implementarea unui soft contabil profesionist, deoarece avem nevoie de date exacte & complete, de rapoarte in timp real si de o mai buna evidenta a gestiunii stocurilor si a clientilor. Cu solutiile de la Senior Software ne asteptam sa obtinem rapoarte exacte si detaliate, dar si reducerea timpului de lucru”, a declarat Maurizia Pini, Director General – Mauriziaro Meat.
Compania Mauriziaro Meat face parte din grupul Pini, business fondat in 1982 de catre familia italiana cu acelasi nume. Cunoscut ca un jucator de top in industria carnii, grupul Pini are afaceri in Italia, Ungaria, Spania, China, SUA, Romania si nu numai, utilizand abatoare si depozite frigorifice moderne ce corespund celor mai ridicate standarde.
Softurile sunt utilizate si de catre www.pinialimentari.ro, care de 4 ani introduce pe piata din Romania o gama larga de produse din Italia (atat produse alimentare si bauturi, cat si de igiena personala sau pentru curatenie). Acest segment de distributie urmareste ca prin folosirea automatizarii sa imbunatateasca monitorizarea stocurilor, dar si a clientilor si furnizorilor.

Sisteme integrate si customizabile, beneficii dovedite

Sistemele SeniorERP si HR achizitionate de catre distribuitorul Maruriziaro Meat ofera utilizatorilor o gama larga de beneficii dovedite de companii care au ales sa colaboreze cu Senior Software. Printre caracteristicile solutiilor si rezultatele obtinute de catre clientii Senior Software in urma folosirii acestor softuri se numara:

Reducerea cu 30-40% a timpilor de procesare a comenzilor
Economii de cel putin 2-3 ore pe zi in activitati de verificare a operatiunilor
Gestionarea in mod integrat a tuturor activitatilor din companie
Trasabilitate completa de la plasarea comenzilor si pana la livrarea produselor
Mentinerea unei activitati unitare pentru businessurile cu multiple puncte de lucru, inclusiv in afara tarii
Cresterea transparentei proceselor de business
Date corecte, transmise si prelucrate in timp real
Asigurarea sigurantei informatiilor critice
Vizibilitate asupra costurilor & veniturilor si control asupra fluxurilor financiare
Reducerea considerabila a retururilor
Imbunatatirea comunicarii interne si externe
Automatizarea sarcinilor repetitive
Productivitate crescuta si control mai bun asupra fortei de munca
Adaptare usoara la realitatile mediului de afaceri actual
Posibilitati extinse de personalizare si interfata user friendly
Rapoarte complexe realizate cu usurinta

Printre companiile care au apelat la solutiile Senior Software pentru a-si imbunatati afacerea se mai numara: Heinrig Distribution, Lumy Tools, Pro Activ, Sano Vita, Perind, Mirdatod Prod, Torockoi, Baneasa, ApiLand, Jollycontor, Monte Banato, Sipex Company si multi altii.

Despre Mauriziaro Meat

Mauriziaro Meat se numara printre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania. Compania are o experienta de peste 20 de ani in comertul cu carne si produse din carne de porc si vita, avand o distributie nationala proprie la peste 100 de clienti. Cu o cifra de afaceri de peste 34 milioane euro, distribuitorul detine un depozit modern in Arad, autorizat pentru schimburi intracomunitare.

Banner SapunulCheia.ro