Atunci cand suntem in plin proces de reamenajare a casei noastre si vrem sa ne asiguram ca vom avea maxim de confort si eleganta de care sa ne putem bucura, trebuie sa stim cum putem alege corect fronturile de mobila ideale.

 

Echipa PROTEGE PAROL Timisoara va vine in ajutorul Dumneavoastra cu o gama variata de fronturi de mobilier din MDF de calitate ridicata pentru ca mobilierul ales sa arate bine si sa ofere confortul dorit.

 

Naterialele din care sunt fabricate obiectele de mobilier sunt foarte importante atunci când alegem să ne redecorăm casa.

 

Primul pas dupa care sa luam decizia de a redecora casa este sa ne stabilim clar nevoile, sa determinam exact care este spatiul disponibil si ce tip de stil se potriveste excelent cu design-ul general si cu culorile.

Bucataria noastra este locul in care ne petrecem cel mai mult timp dintre toate incaperile din casa, iar in aceasta incapere trebuie sa unim atat utilul dar si placutul pentru ca experienta de utilizrare sa fie cat mai placuta.

 

Materialele cele mai indicate in acest caz sunt cele termorezistente, compozitul si corianul – care sunt de calitate ridicata si nu se distrug asa usor in timp.

 

În cazul mobiliei, în bucătărie expunerea la umezeală este mai mică decât în cazul băii, astfel că se poate opta atât pentru mobilier din MDF vopsit, cât și pentru mobilier din MDF înfoliat sau chiar lemn masiv.

Descoperiti si gama noastra de manere de mobilier de calitate.

 

Iata cateva avantaje ale materialului de tip MDF din care sunt realizate fronturile comercializate de catre Protege Parol:

 

– durata de viata lunga prin gradul ridicat de rezistenta la umezeala si lovituri

– se poate prelucra cu diverse raze pentru design nou

 

– se poate freza pe suprafata placii pentru forme excelente

 

Dupa aceea stabilim clar ce buget avem la dispozitie, dar si care este durata totala de viata a mobilierului. Ca si material, echipa Protege Parol va recomanda cu incredere gama de fronturi din MDF – fibra de densitate medie pentru ca este foarte bine maruntit si presat exact cat trebuie. Pentru ca are un procent de densitate ridicat, acest material MDF se poate freza foarte bine, iar la final se pot obtine fronturi foarte frumoase

Va recomandam si gama noastra de blaturi de mobilier de calitate.

Banner SapunulCheia.ro