Daca si tu vrei sa te antrenezi mai bine si sa ai parte de protectie ridicata cand faci antrenamente mai ales sparring cu partener, ai nevoie de o casca de box de la Knockout Store.

 

Aceasta te va ajuta sa ai o protectie mai mare pentru tampla ta, capul tau si pometi mai ales cand faci sparring.

 

Echipa Knockout Store stie ca in sporturile de contact esti expus la multe lovituri si accidentari urate daca nu esti protejat, iar acest lucru va dauna sanatatii si nivelului tau de antrenament. 

 

Dar daca esti bine echipat cu gama de manusi de box Knockout si cu proteza de box de la Knockout vei fi mai protejat in ring si la antrenamente.

 

Ca sa alegi doar cele mai bune casti de box de la Knockout trebuie sa te uiti la materialele acesteia care sunt fie pielea naturala sau cea artificiala pentru ca aceste doua materiale ofera acel grad ridicat de protectie de care ai tu nevoie.

 

Pe langa asta, aceste materiale ofera o durata lunga de viata si utilizare. Ca sa alegi cea mai buna casca de box trebuie sa fi atent la mai multe elemente precum materialul din care este realizata aceasta, modul de inchidere dar si cat de bine sta ea pe cap.

 

In general toate castile de box protejeaza capul si 3/4 din suprafata lui. Dar ele sunt de mai multe tipuri precum cele facesaver – care ofera cel mai mare grad de protectie, dar vizibilitatea este scazuta. Pe langa asta putem sa vedem si castile de box de tip open face pentru un grad mediu de protectie si o vizibilitate ridicata.

 

Echipa Knockout Store iti mai vine acum in ajutorul tau cu gama de saci de box profesionali pentru ca tu sa te poti antrena de acasa si sa ai sansa sa iti amenajezi sala de lupte in mod corect.

Banner SapunulCheia.ro