Managementul performantei a devenit subiectul cheie intre 19 si 21 Noiembrie la Sibiu, in cadrul celui mai renumit eveniment de profil, Conferinta Managementul Performantei in Romania. Cei 16 vorbitori din domenii de activitate variate au prezentat cele mai noi tendinte in managementul performantei si au  adus in discutie studii de caz relevante, din cadrul propriilor companii, pentru cele trei module: strategic, operational si individual.

Conferinta a reunit peste 70 de participanti si a reprezentat o excelenta ocazie de invatare si networking. Comunicarea deschisa, schimbul de experiente si dezbaterile aprinse sunt elementele ce au definit atmosfera din acest an a evenimentului. Editia a V-a s-a individualizat prin accentul pe experiente proprii si studii de caz, in conformitate cu dorintele participantilor de la editiile trecute.

Tipul prezentarilor din cadrul conferintei a variat de la prezentari tehnice, concentrate pe date, sisteme si statistici pana la prezentari concentrate mai mult pe idei, pe informatie vizuala si pe discutie libera.

Workshopurile au avut de asemenea un rol foarte important in cadrul evenimentului, acestea oferind posibilitatea participantilor sa puna in aplicare principiile teoretice si sa preia instrumente utile pentru dezvoltarea propriului sistem de management al performantei.

Conferinta s-a incheiat cu simularea de business Friday Night at the ER, moment intens si distractiv pentru participanti care au colaborat pentru a depasi diversele provocari din cadrul activitatii, dezvoltandu-le gandirea sistemica, abilitatile de comunicare si de gestionare eficienta a resurselor.

Editia din acest an a fost una speciala, mai ales datorita implicarii deosebite a publicului in dezbateri si a varietatii prezentarilor.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here