ProfiArt, o companie dedicata artistilor plastici si handmade, are vanzari mai mari cu 30% dupa numai o luna de la schimbarea platformei de E-commerce. Noul sistem de comert electronic a fost implementat de Senior Software, furnizor cu un portofoliu unic de sisteme software in Romania.

ProfiArt este o companie ce comercializeaza materiale pentru artisti plastici si activitati handmade, situandu-se in Top 3 companii de profil din Romania. Managerii ProfiArt au decis sa investeasca intr-o platforma de comert electronic personalizabila, cu ajutorul careia au crescut deja vanzarile cu peste 30%. Noul soft de E-commerce a fost implementat de Senior Software, furnizor cu un portofoliu unic de sisteme software in Romania.

“Inca din prima luna de folosire a noii platforme am avut cresteri fata de perioada similara a anului precedent: vanzarile au crescut cu peste 30% si valoarea medie a cosului s-a dublat, numarul utilizatorilor s-a marit cu 25%, iar timpul petrecut pe site a avut o crestere de peste 20%. In plus, numarul utilizatorilor de pe platforme mobile l-a depasit pentru prima data pe cel de pe desktop. Practic, am avut cresteri insemnate in ceea ce priveste toti indicatorii importanti”, a declarat Gabriel Varzan, IT manager ProfiArt.

Dupa implementare, soft-ul de E-commerce a permis personalizarea magazinului online dupa cele mai noi tendinte din piata, oferind posibilitatea de a atasa documente, imagini, video-uri si nu numai. De asemenea, datorita noii structuri a site-ului ProfiArt, paginile au o indexare mult mai eficienta, rezultand o mai buna vizibilitate a produselor.

In plus, soft-ul ii permite companiei sa vina in intampinarea clientilor cu promotii, sa raspunda prompt solicitarilor prin sectiunea de suport de specialitate direct de pe site si sa afiseze informatii relevante pentru cumparatori, intr-un mod mult mai accesibil.

Decizia echipei ProfiArt de a investi in solutia de E-commerce a fost luata deoarece vechiul sistem nu asigura dezvoltarea dorita in mediul online. ”In urma analizei mai multor sisteme, cea propusa de Senior Software s-a pliat cel mai bine pe nevoile noastre, din punct de vedere al functionalitatilor, versatilitatii si costurilor. Echipa a inteles foarte repede cerintele noastre, si, in plus, au venit cu idei noi pe care le-am implementat. In acest domeniu, o solutie e-commerce este esentiala, nu doar in ceea ce priveste vanzarea, ci si pentru permanenta legatura pe care trebuie sa o avem cu clientii”, a completat Gabriel Varzan.

Profiart este o companie infiintata in 1997, specializata in comercializarea materialelor pentru artisti plastici si activitati de handmade. Compania are 2 magazine proprii in Bucuresti, o retea de distributie nationala, servicii specializate si cea mai variata gama de produse existenta intr-un magazin de profil din Romania (peste 40.000 de repere).

Despre platforma E-commerce

Solutia de E-commerce de la Senior Software este o platforma 100% customizabila, cu impact semnificativ in organizarea si optimizarea procesului de vanzari online. In functie de specificul fiecarei companii, se pot alege urmatoarele tipuri de portaluri:

• Magazin online – tranzactiile se desfasoara direct intre companie si consumatorii finali.
• Portal B2B – se adreseaza persoanelor juridice.
• Portal generare prospecti – se recomanda companiilor cu cicluri mai lungi de vanzare.

Despre Senior Software

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Fondata in 2003, compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software isi desfasoara in prezent activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din peste 150 de angajati, fiind unul dintre principalii funrnizori de sisteme software integrate din Romania.

• 400+ implementari de succes
• 15 ani de experienta
• 150 angajati
• 42% crestere CA

Website: https://www.seniorsoftware.ro/
Email: office@seniorsoftware.ro

Banner SapunulCheia.ro