Profita de cele mai proaspete in limba romana, sub semnatura T.L. Osborn.

Cand vine vorba de responsabilitatea crestinului de astazi, T.L. Osborn este unul dintre autorii care spune lucrurilor pe nume. De exemplu, unul dintre cele mai celebre citate semnate de el enunta “Nu ar trebui sa ii ceri niciodata lui Dumnezeu sa faca ceea ce a spus ca a facut deja; nu ar trebui sa ii ceri niciodata lui Dumnezeu sa faca ceva ce ti-a spus tie sa faci”. In aceasta directie se incadreaza toate titlurile sale, publicate in milioane de exemplare, in zeci de limbi. De acum, cartile Vindecand bolnavii si Viata din Abundenta de T.L. Osborn se pot citi si in limba romana, in libraria Gold Books!

Misiunea crestinilor este una: vestirea Evangheliei 

In nenumarate mesaje, emisiuni sau carti, T.L. Osborn a enuntat acest mare adevar – crestinii de pretutindeni trebuie sa se intoarca la centrul credintei lor: Isus Cristos, singura cale, singurul drum, singurul traseu ce poate sa duca catre o viata implinita. De asemenea, a accentuat in repetate randuri care ar trebui sa fie principalul obiectiv al credinciosilor – evanghelizarea. Cum sa “ducem” Evanghelia, Vestea buna a impacarii cu Dumnezeu, intr-o lume tot mai secularizata, centrata pe individualism, pe sine, pe afirmare personala si pe egoism?

Prin cartea Vindecand Bolnavii, autorul raspunde la aceste intrebari si la multe altele, aratand care este modalitate ideala de a pune in indeplinire marea trimitere. T.L. Osborn arata cu lux de detalii, dintr-o multime de perspective, ce inseamna vindecarea divina si cum se regaseste ea in acest peisaj al credintei. Pana la urma, daca intreaga noastra credinta se bazeaza pe viata si invierea miraculoasa a lui Isus Hristos, de ce nu am putea crede si in puterea vindecarilor divine?

Peste 1 milion de exemplare din aceasta carte au fost vandute pe intreg mapamondul – cumpara si tu acum Vindecand Bolnavii de T.L. Osborn, in limba romana.

Cartea este realizata intr-un stil curat, usor de urmarit, accesibil oricarui cititor. Lectura abunda in pasaje biblice, marturii personale din partea autorului si ii ajuta pe cititori nu doar sa il cunoasca mai bine pe Dumnezeu ci si sa fie imputerniciti in aceasta chemare unica, in aceasta viata – aceea de a fi martori ai credintei crestine, intr-un mod eficient, intelept si plin de dragoste si bunatate. Vindecand bolnavii este alcatuita din 57 de capitole si se intinde pe lungimea a peste 300 de pagini.

Este normal ca astazi credinciosii sa fie bolnavi? Dar pacatosi? Este dorinta lui Dumnezeu vindecarea noastra? Putem sa ne numim biserica si sa credem in vindecari si in miracole? Sunt legate nevoile umanitatii de aceste raspunsuri? Afla cum pot fi dezbatute aceste intrebari in cartea Vindecand bolnavii, disponibila in libraria Gold Books.

Cartea Viata din Abundenta completeaza aceasta paleta de raspunsuri, aratandu-ti care este identitatea ta, ca si crestin. T.L. Osborn iti arata valoarea ta adevarata, ce poate ti-a fost ascunsa vreme indelungata, prezentand in cuvinte simple ce inseamna “binecuvantarea” si “viata din belsug” de care vorbeste Mantuitorul. Paginile cartii abunda in versete, incurajari si sfaturi practice, menite sa aduca lumina in orice coltisor din viata ta, aratandu-ti in mod clar cine esti, incotro te indrepti si care este obiectivul tau pe acest pamant.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here