Este foarte greu să alegi un serviciu de înfrumusețare dacă nu ai mai fost la salonul sau hairstylistul respectiv. Te vei confrunta cu o mulțime de dubii asupra modului în care se lucrează, dacă va ieși totul bine sau dacă prețul final corespunde cu serviciul prestat. Pentru toate aceste probleme există o rezolvare: programările online. Ai la dispoziție servicii de înfrumusețare de top prin Stailer!

Stailer este platforma dedicată exclusiv clienților saloanelor de înfrumusețare, cât și saloanelor în sine. Serviciile disponibile pe platformă corespund femeilor, dar și bărbaților, oferindu-le posibilitatea de a se programa online. Fără prea mult efort, poți rezerva locul la unul dintre saloanele din orașul tău și să te bucuri de serviciile dorite.

Descoperă miile de saloane înscrise pe platformă, în cele 41 de orașe! Caută un salon cosmetica sau unul dintre cele mai apreciate saloane de coafură din orașul tău! Pe site ai ocazia de a căuta saloane în funcție de rating-ul clienților și astfel să îl alegi pe care corespunde cu preferințele tale. Descarcă și aplicația pentru un nivel maxim de confort, apoi fă-ți un cont și programează-te!

Care sunt beneficiile platformei Stailer?

În primul rând, confortul este pus pe primul loc. Atunci când vrei să te programezi la salon nu mai trebuie să aștepți minute în șir la telefon pentru a găsi un loc disponibil și nici să te deplasezi. În acest timp poți face activități care sunt pe placul tău, nefiind necesar mai mult decât un telefon. Dacă vrei să optezi pentru această cale, vezi aici aplicatia Stailer.

În al doilea rând, platforma și aplicația îți oferă șansa de a descoperi hairstylistul potrivit. Dacă ești o persoană pretențioasă și îți dorești ca lucrurile să fie mereu perfecte, prin intermediul lui Stailer poți găsi un hairstylist ideal. Lasă-te inspirat de galeriile cu imagini și vezi cu care hairstylist rezonezi mai mult.

Nu în ultimul rând, Stailer îți oferă oportunitatea de a economisi timp. Pentru mulți dintre noi timpul este foarte prețios și nu ne permitem să îl pierdem oricând și oriunde. Online te poți programa foarte simplu și rapid la saloanele preferate, fără prea multe bătăi de cap. Fie utilizezi aplicația, fie platforma – în ambele cazuri vei economisi o mulțime de timp.

Descarcă aplicația, fă-ți un cont și reprogramează-te la hairstylistul tău!

Programările se stochează în contul tău de pe aplicație și poți reveni oricând pentru a te programa. Dacă ai ales un serviciu pe care să îl frecventezi, după ce ai fost deja la salon, poți face oricând următoarea programare. Folosind butonul „Reprogramează-te” nu mai este necesar să urmezi aceeași pași. Doar să intri în secțiunea „Programări anterioare”, apoi să alegi hairstylistul dorit.

Mii de saloane din toată țara sunt disponibile pentru ca tu să îți rezervi locul în scurt timp! Ai posibilitatea de a te programa în 41 de orașe din România, lista completă fiind afișată pe prima pagină a site-ului. Dacă întâmpini dificultăți privind programarea, consultă ghidul video.

Contact: support@stailer.ro

Banner SapunulCheia.ro