Colectorul anticalcar – inovatia Tefal pentru aparate fiabile si o performanta de durata

0
491

Aparate de calcat Tefal cu sistem anticalcar

 

Achizitia unui aparat de calcat este o investitie de la care astepti performanta si rezultate impecabile – manevrare usoara si rapida, protectia tesaturilor, netezire perfecta, dar si o durata de viata indelungata a aparatului. Un sistem de calcat performant este aliatul tau atunci cand vrei sa obtii amprenta unui personal branding de succes.
Una dintre cele mai frecvente situatii care te impiedica sa ai o sesiune de calcat placuta si care poate afecta chiar si tesaturile, o reprezinta depunerile de calcar. Daca pana acum obisnuiai sa utilizezi diverse solutii de curatare, Tefal vine in ajutor cu o inovatie simpla si eficienta, care te scapa de probleme si asigura o performanta de lunga durata a aburului: colectorul anticalcar, un sistem disponibil pe o gama larga de statii si fiare de calcat Tefal.
Avantaje multiple
Sistemul inovator exclusiv de la Tefal colecteaza optim si cele mai mici particule de calcar si, in acelasi timp, previne aparitia depunerilor noi. Indepartarea acumularilor de calcar este mult mai eficienta, comparativ cu solutiile traditionale – la fiecare trei luni, in colector, este retinuta aproximativ o lingura de calcar.
Colectorul are un design unic, este detasabil, simplu de manevrat si de golit, si, cel mai important, ajuta la mentinerea aceleiasi performante a aburului mai mult timp si la functionarea corecta a aparatului.

Tips & tricks
Aparatele de calcat Tefal dispun de colector anticalcar si au fost proiectate pentru a fi utilizate cu apa de la robinet netratata. Totusi, in situatia in care duritatea apei este foarte mare, se recomanda folosirea unei combinatii de 50% apa de la robinet + 50% apa distilata.
Mai multe informatii despre intreaga gama de aparate Tefal dotate cu sistem de colectare anticalcar sunt disponibile aici: http://www.tefal.ro/colector-anticalcar

***
Despre Tefal®:

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.

Banner SapunulCheia.ro