Agentia de design interior Pascal Delmotte

0
313

logoAgentia de design interior Pascal Delmotte oferă clientilor sai calitate la cel mai inalt nivel. Echipa de arhitecti si designeri profesionisti au cu toti un portofoliu impresionant de proiecte duse la final cu succes, atat in tara cat si in afara acesteia. Fie ca e vorba despre o vila in Alpii francezi sau de un apartament in Bucuresti, profesionistii de la Pascal Delmotte vor oferi fiecarui proiect atentia si dedicarea cuvenita.

Pentru noi, nevoile clientului sunt pe primul loc. De aceea, acesta este lasat sa aleaga stilul, culorile si materialele generale cu care urmeaza sa se lucreze. Mai mult decat atat, lucram nu doar in locuinte private, dar si in birouri, cafenele, magazine, hoteluri sau restaurante, decorand totodata cu mare placere vitrine.

Procesul nostru de creatie este unul complex, in care se pot distinge 3 pasi esentiali. Primul, este discutia cu clientul pentru a intelege cat mai exact ce doreste acesta si unde vrea sa ajunga cu proiectul sau. Al doilea pas este cel mai creativ: proiectam mobila custom sau hand made, desenam in intregime toate obiectele de décor pe care le doreste clientul (lambi, mese, canapele, fotolii, obiecte decorative, etc). Majoritatea acestor obiecte pot fi personalizate. In ultima etapa, cea de implementare, este cea in care echipe de muncitori atent selectionati duc la bun sfarsit idea dumneavoastra si a noastra, fie ca este vorba de o amenajare de baie, dormitor, bucatarie sau un intreg apartament.

Boutiqueul din Bucuresti, zona Dorobanti, prezinta cateva dintre obiectele de mobiler custom-made ce au fost realizate de-a lungul proiectelor si de asemenea, tesaturi, textile, draperii si decoratiuni pentru interior. Obiectele sunt proiectate si desenate de echipa de arhitecti de interior Pascal Delmotte si realizate in colaborare cu artisti plastici si artizani locali. Fie ca este vorba de obiecte decorative, corpuri de iluminat  sau mobilier integrat, toate contureaza stilul si finisajele perfect imbinate si detaliile care fac diferenta.

Showroomul boutique are o sectiune speciala dedicata brandurilor de tesaturi de interior si tapet cu care echipa lucreaza in mod curent in proiectele sale, pe care le consilieaza, expun si comercializeaza.  Alaturi de Dedar, Pierre Frey, Dominique Kieffer si Libeco, in showroomul Pascal Delmotte puteti gasi in exclusivitate brandul de tesatui Hermes Maison.

Link catre site

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentSilence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului
Articolul următorCursuri de management Open University
Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri. Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook, creare de site-uri web și grafică la cel mai înalt nivel!Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță strategică și întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect. În cele 100 de proiecte realizate cu succes am dat dovadă de implicare și suport iar clientul mulțumit reprezintă obiectivul nostru principal! Oferim pachet complet pentru promovarea afacerii tale: începând de la strategie de publicitate, alegerea brand-ului, creare de site-uri (landing page, site de prezentare sau magazin online), grafică (logo și bannere), optimizare pentru motoarele de cautare, anunțuri si reclame prin Facebook și Google Adwords până la administrarea conturilor de Social Media (postări zilnice, cresterea notorietății si a numărului relevant de like-uri și fani). Ne găsiți în București , la biroul nostru din zona Unirea sau online. Te așteptăm să ne contactezi pentru o ofertă de pret!