Precum un site are nevoie de un fundament, pentru a se dezvolta și crește, așa și-n cazul unei afaceri online, pilonul pe care se construiesc relațiile cu clienții se bazează pe încredere și o bună cunoaștere a domeniului lor de activitate.
Ți-ai creat o afacere online, ai intrat în joc (te-ai urcat la bord), dar nu știi în ce direcție să mergi? Ești prins în mijlocul furtunii și nu mai găsești mijloace să înaintezi?
Seolitte te scoate din impas, te aduce pe linia de plutire și te ajută să preiei controlul asupra afacerii tale.
Tu știi ce furnizor să alegi pentru afacerea ta?
În spațiul virtual vorbim de concurență, care vine la pachet și cu elementul: competitivitate. Îți sună cunoscut, nu? Oferta de agenții care oferă servicii pe piața SEO e vastă. Însă, e important să știi să filtrezi rezultatele și să faci alegerea corectă. Nu voi puncta ceea ce au în comun, ci prin ce reușesc unele să realizeze acea diferență. Seolitte este un exemplu de „Așa DA”.

Dacă te întrebi unde ai procedat greșit până acum și nu găsești răspunsurile pe care le cauți, atunci e momentul să apelezi la agenția Seolitte.
Nu doar că va găsi sursa problemei, dar va veni și cu soluții cu rezultat pentru blogul / site-ul / magazinul tău online.
Printr-o analiză în detaliu, a acestuia, expertul SEO își va da seama, ce nu funcționează și va antrena rotițele afacerii în direcția corectă.
Imagine. Reputație. Performanță
Cuvinte mari, dar nu imposibil de atins. O imagine bine conturată în ochii clientului, precum și produsele/ serviciile de calitate vor aduce cu sine și o reputație bună site-ului, prin recomandări sau recenzii, ceea ce va spori vizibilitatea brandului în căutări. Daca se menține traiectoria și se aduc mereu îmbunătățiri, rezultatele vor fi cele scontate.
Itinerariul perfect
O bună poziționare în căutările Google- obținerea de trafic organic – conversii – creșterea vânzărilor – fidelizarea clienților.
La bordul navei avem potențialii clienți. Aceștia se află la prima lor vizită pe site. Scopul nostru este să-i menținem cât mai mult timp și să-i determinăm să finalizeze o acțiune: achiziție, abonare newsletter etc
Cum? Oferind conținut de calitate, mai pe scurt: livrând ce și când au nevoie, în cel mai scurt timp posibil.
În secolul în care trăim, timpul e convertit în bani. Așa că, fiecare secundă în plus la timpul de încărcare a site-ului scade și rata de abandonare a paginii, implicit reducerea vânzărilor. Seolitte are în vedere și acest aspect la analiza site-ului.
De ce e important, ca site-ul tău să ocupe poziții fruntașe?
Motoarele de căutare funcționează după un anumit algoritm, ce afișează rezultatele în funcție de calitatea, notorietatea și credibilitatea pe care o o oferă site-ul. Cu cât site-ul este listat pe primele poziții ale paginii, șansele ca click-urile sa fie convertite în vânzări, cresc simțitor.
Cum ajungi acolo?
Ai două alternative: cinstit sau nu … Folosind tehnica de „Black hat SEO”, dar aceasta nu este recomandată, deoarece e ca un fel de „Triunghiul Bermudelor”. Odată prinși la mijloc, există riscul de penalizare din partea Google, ceea ce implică și scăderea autorității site-ului, un lucru care nu se dorește.
Până acum, ai mers după „rețeta ta” și ai cam încurcat ordinea, prioritatea ingredientelor. La momentul prezent alege Seolitte, care aplică doar „White hat SEO” pentru site-ul tău, astfel încât, tu să te bucuri de rezultate imediate și pe termen lung.
Odată ce le-ai captat interesul trebuie și menținut. Concurența e cea care se află mereu în umbră, pentru a fi mereu cu un pas înaintea ta. Tu ce faci în această direcție? Te-ai gândit, deja la fidelizarea clienților?
E momentul să începi. Atât pentru tine, cât și pentru clienți, timpul e o resursă prețioasă. Astfel, am găsit o verigă comună. Nu știi ce să faci mai departe?
Cuvinte cheie pentru Agenția noastră de SEO: profesionalism și promptitudine.
Rezultate: clienți mulțumiți, afaceri care și-au reluat sau consolidat drumul spre succes.
Probleme? Seolitte găsește soluții oportune și viabile.
Dificultăți? Seolitte oferă suport tehnic și consultanță.
Social Media Skills? Seolitte asigură promovarea, cât și managementul rețelelor sociale.
Apelează cu încredere la serviciile agenției Seolitte, printr-un simplu email la info@seolitte.com sau prin intermediul formularului de pe site. Un reprezentant te va contacta, în cel mai scurt timp posibil.
Depinde de tine, să faci acest prim pas în dezvoltarea afacerii tale. Un pas mic, dar care, pe termen lung asigură beneficii garantate.

Banner SapunulCheia.ro