Atena, Grecia – 18 februarie 2021 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat disponibilitatea R9, platforma sa de Network Lifecycle Management de ultimă generație, uni|MS™, care redefinește operațiunile de management pe tot parcursul etapelor de planificare, desfășurare, optimizare și mentenanță ale rețelelor de transmisie și de acces radio.
Operatorii de rețea și furnizorii de servicii de infrastructură pot beneficia acum de o colecție fascinanta de oferte sub forma unor aplicații de automatizare a ciclului de viață al rețelei (Aplicații NLA) care asigură planificarea RF, managementul rețelelor și capacitățile de control SDN, introduce agilitatea operațională și oferă valoare adăugată atat din rețea, cât și din resurse umane.
Prin conectarea vizualizărilor planificate si fizice intr-un singur panel, uniMS™ R9 oferă utilizatorului o experiență avansată eliminând barierele de comunicare între planificatori, operatori și inginerii de câmp, în același timp aliniind intervențiile relevante într-un mod fără precedent. Un REST API integrează OSS/BSS al furnizorului serviciilor cu algoritmii inteligenți de planificare uni|MS™ care pot fi configurați și menținuți de un singur expert RF, automatizând astfel acceptarea noilor clienți în rețelele FWA. Totodată, numeroasele îmbunătățiri arhitecturale inclusiv geo-cluster-ul cu cinci noduri – o nouă schemă de implementare pentru recuperarea în caz de dezastre – folosesc un mediu operațional stabil cu cel mai mare nivel de securitate și de performanță asigurat.
Christos Rizos, Marketing Manager Data Analytics, Artificial intelligence, Management & Orchestration Intracom Telecom, a comentat: “Scopul nostru este să asigurăm transformarea operațională a furnizorului de servicii. Aplicațiile NLA uni|MS™ oferă o nouă paradigmă asupra modului în care sarcini și procese complexe pot fi automatizate pe întregul ciclu de viață al rețelei care pot asigura o eficiență fără precedent.”.
Platforma uni|MS™ a fost folosită cu succes pentru peste cincizeci (50) clienți, inclusiv Furnizori de Servicii de Comunicatii (CSP-uri), organizații de siguranță publică și companii de utilități, susținând aplicațiile Mobile Backhauling, Fixed Wireless Access și Telecom Site Infrastructure ce acopera o arie de activitati importanta în EMEA, Rusia și în regiunile CIS.

Banner SapunulCheia.ro