În anul 2020, în majoritatea timpului s-au purtat papucii de casa, fapt pentru care 2021 devine un an promițător în ceea ce privește ieșirile și/sau călătoriile.

Ghetele sunt elementele de bază dintr-un dulap, iar în acest context înnoirea ținutelor devine o prioritate pentru începutul de an.

În continuare vă prezentăm elementele propuse de SportManiac, care vă vor evidenția garderoba în acest sezon.

Piese vestimentare împletite. Bluzele de tip crop top, blazerele sau pulovere largi, pot reprezenta centrul atenției dacă sunt împletite și colorate. De asemenea, asortarea cu broșe care întruchipează diverse simboluri și/sau animale, va completa ținuta într-un mod creativ. În acest context, Bocancii Grisport Alforsite și colanții termici vor oferi comoditate pe tot parcursul activității.

Șireturi colorate. Un alt element demn de luat în considerare este reprezentat de șireturile „cu atitudine”. Acestea pot fi asortate cu paltonul sau fesul/căciula, oferind o notă de tinerețe.

Fular. Datorită multitudinii de piese existente atât în mediul online, cât și în magazinele fizice, se poate opta pentru un fular care va susține stilul dorit. De exemplu, un fular mai vaporos, asociat cu o rochie și o pereche de Cizme Grisport Muphrid va ajuta la crearea unei ținute potrivite unei ieșiri cu prietenii.

Blugi. Contrar aparențelor, blugii nu sunt potriviți doar toamna, iar prin alăturarea unor șosete călduroase (eventual împletite) și mai înalte decât ghetele se va obține un outfit contemporan. De asemenea, în cazul unor temperaturi mai favorabile, se poate alege o pereche de blugi „rupți” și/sau cu dresuri.

Cămăși. Cămașa de tip pădurar (în carouri și în combinații de culori precum negru, alb și galben sau roșu, negru și alb ș.a.m.d.) a revenit în vestimentațiile moderne, fapt pentru care pantaloni negri sau o pereche de colanți sunt elementele corespunzătoare ținutei.

Accesorii pentru păr. Un mod de a înlocui fesul este acela de a opta pentru bentițe împletite. Acestea dețin aceeași funcție, de a păstra temperatura corpului constantă, dar și de a reîmprospăta ținuta printr-o pată de culoare.

Consultă gama de bocanci Grisport, care te va însoți în cele mai frumoase amintiri din acest an.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here