Canapeaua extensibila de 2 locuri este piesa de rezistenta a oricarei amenajari smart, in scopul crearii unui ambient „aerisit”, ajutandu-te sa imbini simtul practic cu cel estetic in cel mai inteligent mod. Conform specialistilor din domeniul Home & Deco de la Alberta Casa, canapeaua extensibila de 2 locuri este considerata ca fiind o piesa de rezistenta atat la figurat, cat si la propriu. Pe langa faptul ca aceasta poate fi extrem de practica in situatia in care trebuie sa gazduiesti anumiti musafiri peste noapte si nu ai la dispozitie un pat suplimentar, in prezent exista modele cu un cadru de rezistenta foarte durabil si un mecanism de extindere usor de folosit, care garanteaza in acelasi timp siguranta maxima.

Astfel, indiferent de modelul de canapea extensibila 2 locuri pe care il vei alege de pe site-ul Alberta Casa vei avea garantia unei investitii trainice, la cel mai bun raport calitate-pret! Inainte de a face, insa, alegerea care sa se potriveasca cel mai bine interiorului tau, iata cateva sugestii de amplasare a unei canapele extensibile de 2 locuri, pentru mai multa inspiratie:

Garsoniere si apartamente open space

Garsoniera sau micutul tau apartament open space poate arata incredibil de primitor cu o canapea extensibila de 2 locuri, asigurandu-te totodata ca spatiul de care dispui va fi utilizat la maximum. In functie de tipul amenajarii si de configurarea locuintei, poti aseza aceasta canapea fie undeva la perete, fie in mijlocul livingului, in fata unei masute de cafea. Nu-ti face griji! Toate modelele de la Alberta Casa au o structura de rezistenta suficient de puternica, astfel incat spatarul canapelei poate sustine greutatea a doua persoane fara a fi obligatoriu nevoie s-o amplasezi langa un zid.

Birouri transformate in camere de oaspeti

Daca detii acasa o camera de lucru, pe care o folosesti pe post de birou, include in planul de mobilare al acesteia si o canapea extensibila de 2 locuri. De ce? In momentul in care vei avea musafiri, vei putea transforma instantaneu biroul tau intr-o veritabila camera de oaspeti, prin extinderea rapida a canapelei si obtinerea unui pat numai bun de dormit. In medie, o canapea extensibila de 2 locuri are o dimensiune de aproximativ 150 x 100 cm in pozitia de sezut, dar poate ajunge si pana la 200 x 150 cm in pozitia de dormit. 

Dormitoare de mici dimensiuni

Asa cum spuneam la inceput, canapeaua extensibila de 2 locuri este piesa de rezistenta in materie de mobilare si utilare smart a unei locuinte. Datorita calitatii superioare a modelelor de canapele existente pe site-ul Alberta Casa, poti achizitiona o astfel de piesa de mobilier si pentru utilizarea intensa de zi cu zi. Spre exemplu, daca dormitorul tau nu iti permite amplasarea unui pat matrimonial pe mijloc, alaturi de nelipsitul dressing, poti economisi spatiu cu ajutorul unei canapele de dimensiuni medii pe care sa o extinzi noaptea, iar ziua sa o readuci in pozitia de sezut. In felul acesta vei evita ca pe timpul zilei sa nu ai loc sa te misti prin casa din cauza unei supraaglomerari cu piese de mobilier care nu sunt deloc ”smart”.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here