studio de videochat

Intr-o societate cu o instabilitate financiara din ce in ce mai pregnanta este foarte greu sa-ti gasesti locul de munca ideal, care sa iti indeplineasca atat nevoile de baza, cat si dorintele. Putini angajatori ofera castiguri de mii de euro pe luna, program flexibil, un mediu de lucru placut, traininguri si cursuri gratuite, cadru legal si rasfat zilnic prin intermediul pauzelor de relaxare, al aparatelor de fitness si a unui maseur. Exista insa un loc in care toate acestea constituie o realitate: Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume!

La Studio 20, nu simti niciodata ca esti la munca si de-abia astepti sa te intorci a doua zi. Aici, imbini utilul cu placutul si beneficiezi de un mediu excelent de dezvoltare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa socializezi online, in limba engleza, cu diverse persoane din Marea Britanie si SUA. Cu cat petreci mai mult timp in chatul privat cu ele, cu atat mai multi bani vei castiga. Pentru a reusi sa atragi si sa fidelizezi numerosi membrii platitori, vei avea parte de tot suportul necesar din partea echipei noastre tehnice si de marketing. Vei avea langa tine prieteni, nu colegi, care iti sar in ajutor oricand ai nevoie. Alaturi de profesionistii din acest studio de videochat, vei reusi sa te distrezi, dar si sa progresezi din punct de vedere profesional. Ei te vor invata tot ceea ce tu trebuie sa cunosti despre aceasta industrie pentru a avea succes si pentru a ajunge la venituri lunare chiar si de 25.000 de dolari. Nu este un vis, ci o realitate!

Studio 20 este un studio de videochat care te ajuta sa castigi acesti bani in mod legal si transparent. Inca din prima zi de activitate,vei semna un contract de artist-interpret in care se vor regasi toate drepturile si obligatiile tale. Apoi, o data la doua saptamani, cand vei fi platita, vei semna un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile muncii tale din acea perioada, inclusiv taxele si impozitele virate catre stat. Suma neta iti va fi transferata apoi intr-un cont deschis pe numele tau, la o banca din Romania. Acest studio de videochat isi trateaza modelele cu respect si le asigura cadrul legal pentru ca ele sa nu aiba niciodata probleme cu autoritatile. Pentru a te asigura de corectitudinea si de transparenta noastra, poti solicita la interviu sau dupa angajare registrele contabile si incasarile modelelor noastre, pentru a vedea cu ochii tai cum stau lucrurile.

Ce poate fi mai satisfacator decat un loc de munca unde socializezi, te dezvolti personal, castigi multi bani si iti faci singura programul saptamanal? Da, la Studio 20, iti stabilesti in fiecare saptamana cate ore sau cate zile vei lucra. Poti munci dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea, in functie de nevoile si de preferintele tale. In felul acesta te vei putea ocupa linistita si de alte aspecte alte vietii tale cum ar fi: studiile, familia, viata sociala, iubitul sau hobby-urile.

Pentru a lucra la Studio 20 nu ai nevoie de niciun fel de experienta. Imediat dupa semnarea contractului cu acest studio de videochat, vei beneficia de un program de training intensiv, alaturi de o persoana dedicata. Aceasta iti va explica timp de 5 zile tot ceea ce ai nevoie sa cunosti despre acest domeniu si despre modul in care trebuie sa te comporti in fata camerei pentru a castiga cat mai multi bani. In cazul in care nu te simti pregatita, perioada de training se poate prelungi pana cand doresti.

De asemenea, pentru a lucra ca model la acest studio de videochat nu trebuie sa arati perfect. Este suficient sa ai un aspect fizic placut si sa te ingrijesti constant. Cel mai important lucru este sa afisezi o atitudine pozitiva, sa fii vesela, energica, diplomata si nonconformista. Atata timp cat te simti bine, interlocutorii tai vor petrece momente frumoase si vor reveni constant la tine, devenind astfel membrii fideli.

Daca esti o persoana ambitioasa, serioasa si dornica sa isi cunoasca si sa-si depaseasca limitele, contacteaza un reprezentant al acestui studio de videochat la 0748.777.757 sau pe e-mail, la angajari@studio20.ro. Alaturi de Studio 20, vei avea o viata fara griji financiare, plina de bucurii si satisfactii profesionale!

 

Banner SapunulCheia.ro