SEO este un domeniu in continua schimbare si evolutie, devenind unul din cele mai importante instrumente de promovare online. Asadar, fie ca esti un specialist care activeaza in aceasta industrie, un proprietar al unui magazin online sau pur si simplu esti pasionat de SEO si vrei sa iti construiesti o cariera in acest domeniu, este esential sa fii intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte. In oricare din cele trei cazuri te-ai afla, este important sa ai cunostintele de baza ale acestui proces si instrument de marketing online. In acest sens, iti recomandam sa te inscrii la Jedi SEO School, prima scoala care organizeaza un curs SEO Bucuresti in adevaratul sens al cuvantului. 

 

Daca in trecut un specialist SEO nu facea decat sa iti inscrie site-ul in cateva directoare web si sa faca exces de cuvinte cheie in cotinutul tau, in prezent, lucrurile s-au schimbat radical. In 2019, activitatea de SEO este un proces complex care trebuie mentinut pe termen mediu si lung si care trebuie sa se adapteze constant la actualizarile frecvente de algoritmi ale lui Google. Si unde poti afla toate aceste lucruri daca nu la un curs SEO organizat de Ovidiu Joita, owner si fondator iAgency.ro si specialist SEO cu peste 15 ani de experienta in marketing online? Asadar, iata 4 motive pentru a urma un curs SEO in Bucuresti, in cadrul Jedi SEO School:

 

1. Iti vei forma o baza solida de cunostinte fundamentale ale optimizarii SEO

 

Fie ca esti un antreprenor online care detine un business de tip e-commerce sau un specialist in marketing, te vei “lovi” cu siguranta de optimizarea SEO, iar in 2019, este obligatoriu sa ai o idee clara despre ce presupune si cum functioneaza. Desi poti incerca sa fii autodidact, tine cont ca pe Internet circula tot felul de pareri “neavenite” legate de acest domeniu, iar lipsa unei experiente directe cu cazuri concrete isi va spune cuvantul atunci cand vei incerca sa iti optimizezi site-ul pe cont propriu. Insa daca participi la un curs SEO in Bucuresti, vei afla de la experti exact ce trebuie sa stii.

 

2. Vei afla care sunt cele mai noi trenduri ale marketingului online

 

Abordarile si practicile marketingului online se schimba considerabil de la an la an, iar ce era valabil in urma cu cateva luni poate fi considerat deja invechit astazi. Asadar, daca investesti in servicii de marketing online pentru site-ul tau, e important sa stii ca eforturile tale financiare si timpul pierdut aduc rezultate reale. La un curs SEO vei afla, spre exemplu, de ce trebuie sa acorzi o atentie sporita versiunii de mobil a site-ului tau si de ce experienta utilizatorilor este cruciala pentru a ocupa pozitii de top in Google.

 

3. Vei putea pune intrebari direct unui specialist SEO cu experienta, care iti va oferi raspunsuri relevante

 

Daca esti pasionat de marketing, probabil ai multe curiozitati sau intrebari fara raspuns legate de optimizarea SEO. Daca vrei raspunsuri concrete, bazate pe cazuri reale, solutia ideala pentru tine este sa te inscrii la un curs SEO in Bucuresti, in cadrul Jedi SEO School. Vei afla exact ce te intereseaza, direct de la profesionisti.

 

4. Vei avea ocazia de a cunoaste cele mai mari personalitati ale domeniului

 

Pe langa Ovidiu Joita, care are o experienta de peste 15 ani in marketing online si conduce de 11 ani iAgency, participantii de la prima editie a cursurilor SEO din Bucuresti, care a avut loc in lunile Februarie si Martie ale anului 2019, au mai avut ocazia sa ii intalneasca pe: Liviu Taloi (specialist marketing online, Google Analytics, UX); Eugen Potlog (specialist UX); Horia Neagu (specialist SEO); Ionut Munteanu (owner WebDigital, specialist marketing online si PPC) si Razvan Gavrilas (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools).

Banner SapunulCheia.ro