București, 20 Octombrie 2016 – Compania Tremend s-a alăturat, cu o creștere de 399%, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. În România, Tremend ocupă locul 37 la categoria Fast 50, cea mai înaltă poziție ocupată de o companie românească.

Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală, aflat la a XVII-a ediție, realizează clasamentul companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de creștere din regiune pe o perioadă de 4 ani și care contribuie, prin inovație, la progresul întregii industrii. Clasamentul reunește companii de diferite dimensiuni, cu o evoluție dinamică, care transpun idei în soluții practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei și a inovației.

Tremend oferă companiilor de diferite dimensiuni, de la Fortune 500 la startupuri, capacitatea tehnică pentru a trece la următorul nivel de competitivitate. În următorii ani, compania vizează o continuare a extinderii în US, Europa de Vest și țările nordice, proiecte în zona de IOT, R&D și inovație, deschiderea unui nou centru de dezvoltare și lansarea de noi servicii prin care va susține transformarea digitală a clienților.

“Credem în talentul românesc. Tocmai de aceea construim un cadru prin care acesta își poate aduce contribuția la nivel global. Construim echipe cu mixul potrivit de talent, pasiune și determinare, capitalizăm know-how și bune practici și infuzăm inovație în tehnologiile folosite, în ADN-ul echipei și în instrumentele și procesele utilizate.
Reușim în acest fel să livrăm cele mai bune soluții clienților noștri, indiferent dacă provin din România, US, UK sau din orice alt loc.” Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrală ierarhizează companii din 18 țări, care se încadrează în cele 6 categorii: media, tehnologii sustenabile, hardware, software, comunicații și științe umaniste. Companiile din acest top au înregistrat în ultimii ani o creștere medie a cifrei de afaceri de 365%, susținută în principal prin investiții în inovație, managementul talentelor și R&D.

Tremend a înregistrat o dezvoltare accelerată și susținută a business-ului în ultimii ani, având o creștere a cifrei de afaceri de peste 100% în 2015, an în care 51% venituri au fost generate din proiecte pentru clienți internaționali. Compania a avut o creștere organică, cel mai mare client având o contribuție de 18% în cifra de afaceri. Tremend Software Consulting, a fost înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu, Managing Partners.

“Acordăm o atenție deosebită culturii organizaționale. Deși avem un ritm alert de creștere, îmi aloc timp să cunosc personal fiecare candidat înainte de angajare. Promovăm în cadrul echipei un mindset global, ne propunem să rezolvăm probleme globale, avem o abordare colaborativă, investim în dezvoltare continuă și ne asigurăm că fiecare om nou intrat în echipă are aceste valori.“ Ioan Cocan, Managing Partner Tremend

În prezent, echipa Tremend dezvoltă soluții tehnologice complexe, de la embedded software pentru companii de top din automotive, până la platforme de ecommerce, soluții web sau soluții customizate pentru companii precum Orange, ING, Carrefour etc.

Despre Tremend:
Cu o experiență de 11 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale.

Detalii pe http://www.tremend.com/

Contact: Valentina Iorga, Marketing Manager, viorga@tremend.ro, 0743338690
logo Tremend 480 x480 (1)

Banner SapunulCheia.ro