Tractari auto Bucuresti – prietenul la nevoie se cunoaste !

0
305

Firma noastra ofera cele mai bune servicii de transport si tractare de pe teritoriul judetului non-stop in conditii de maxima siguranta, firma avand un dispecerat care comanda si monitorizeaza activitatea firmei.

Transportul este asigurat si are un personal calificat cu un grad ridicat de specializare serviciile fiind realizate cu promptitudine, interventiile fiind cat mai rapide. Siguranta, seriozitate, experienta si profesionalism asigura servicii de asistenta pe timp de iarna (pornirea motoarelor, scoaterea din zapada, etc).

Sfaturi utile si explicatii detaliate in orice problema privind domeniul auto. Tarife fara concurenta cu posibilitati de negociere a preturilor, pentru firme, se fac discounturi pe baza de contract. La predarea masinii se va completa un proces verbal de predare – primire. Parteneriat cu o gama larga de societati in domeniul auto.

Reparatii auto pe loc, in timp util, pentru orice fel de problema. Tractari auto Bucuresti va vine in ajutor si pentru transportul utilajelor de mici sau mari dimensiuni in conditii optime si de maxima siguranta.

De la remorcarea cu sarcină redusă până la remorcarea medie, Tractari auto Bucuresti are echipamentul potrivit pentru a vă satisface cerințele ultimului minut. Echipamentul dumneavoastră greu trebuie să fie remorcat? Când treburile mari trebuie să fie terminate, scoatem mașinile potrivite.

Tractari auto Bucuresti menține titlul ca fiind una dintre cele mai bune surse din Bucuresti pentru experții în tractare și pentru un motiv bun. Tractarea eficientă și fără daune, operatorii noștri lucrează împreună ca o echipă care vă poate servi mai bine. Prinsi într-un șanț? Nu vă faceți griji. Noi oferim tot ce trebuie și vă putem aduce în siguranță vehiculul înapoi pe drum fără alte daune. În unele situații, remorcarea cu pat plat este cea mai bună opțiune. Mai ales pentru vehiculele sportive sau de epocă. Când automobilul tău prețios trebuie să fie remorcat, poți conta pe noi.

Aveți posibilitatea să vă simțiți încrezători că Tractari auto Bucuresti vă poate transporta în siguranță mașina dumneavoastra de sport sau vehiculul de prestigiu chiar și în timpul dumneavoastra de nevoie.

Tractari auto Bucuresti ofera cele mai bune servicii de transport si tractare de pe teritoriul judetului non stop in conditii de maxima siguranta datorate autospecialelor dotate cu echipament de ultima generati. Suntem intr-o permanenta cautare pentru imbunatatirea sigurantei transporturilor la preturi avantajoase si corecte.

Cu cele mai moderne platforme, avem toate instrumentele potrivite pentru a vă ocupa de vehiculele de uz casnic sau de import cu cea mai mare grijă. Tractari auto Bucuresti  a livrat în condiții de siguranță nenumărate vehicule de înaltă valoare la showroom-uri, muzee și colecții private din întreaga zonă. Orice remorcare se desfășoară sub control riguros cu puncte multiple și suntem mândri de înregistrarea de siguranță a operatorilor noștri.

Operatorii noștri de tracțiune sunt pregătiți pentru a fi rezolvatori de probleme, ceea ce face ca nici un incident să nu fie prea dificil. Dacă vă aflați în nevoie de servicii de recuperare, un apel către noi vă va pune capăt necazurilor.

Suntem specializați în toate serviciile de remorcare ușoară. Dispecerii noștri oferă servicii personalizate de 24 de ore, ceea ce înseamnă că nu există niciodată un robot telefonic sau un serviciu de răspuns. Personalul nostru de expediere este instruit să vă evalueze rapid cerințele și să trimită vehiculul corect pe drumul său în câteva minute.