Special Alese – un altfel de magazin online

0
968

Poster magazin

În premieră pentru România, Special Alese s-a născut din dorința de a oferi ceva deosebit consumatorilor din România, care să surprindă de fiecare data: cadouri complete, semipersonalizate, sau realizate prin producție specială.
La Special Alese puteți găsi peste 1000 de produse pe stoc, printre principalele categorii de produse se numără jucării, decorațiuni, gadgeturi, accesorii și producție specială, toate la cel mai bun raport calitate-preț.
La secțiunea de producție specială, magazinul nostru online vă oferă de la prestigioși artizani din România și din Europa obiecte deosebite realizate pe comandă precum decorațiuni, mini busturi caricaturale, forme deosebite de ceasuri pe discuri de vinil, broderii românești precum rochii și ii tradiționale pentru adulți și copii realizate pe comandă la orice mărime.
Întrucât încrederea și fidelitatea clienților sunt foarte importante pentru noi, Special Alese a pregătit o ofertă de bun venit: până la 1 mai, toate produsele au o reducere de 10% dacă la detalii comandă se scrie cuvântul “bun venit”.
Clienții beneficiază de transport gratuit pentru orice comandă de peste 300 lei, indiferent de locație, greutate sau numărul coletelor. Livrarea se face prin curier în 24 de ore de la plasarea comenzii sau în aceeași zi dacă este ridicată direct din showroom-ul Special Alese care se află la adresa din Calea 13 Septembrie nr. 208, bl. V39, etajul 2, sector 5, București.
Pentru clienții din București există un serviciu de livrare express în 2 ore dacă se plasează comanda până la ora 14. În plus, produsele pot fi returnate în termen de 14 de zile, iar banii se primesc înapoi.
Pentru a veni în ajutorul clienților care au nevoie de îndrumare și recomandări în ceea ce privește produsele aflate în stoc sau producția pe comandă, Special Alese a creat un serviciu de asistentă, unde specialiști cu o experiență vastă în domeniul cadourilor și al decorațiunilor oferă sfaturi de calitate clienților atât pentru a își alege produsul potrivit, dar și pentru instalarea produselor achiziționate.
Este important de menționat faptul că portofoliul de produse este în continuă dezvoltare, prin urmare, la fiecare vizită pe site-ul nostru veți găsi noi și noi idei uimitoare de cadouri pentru cei dragi.
Despre Raxo Innovation
Compania a fost deschisă în anul 2015, iar inovația este cea mai importantă calitate a companiei, rolul sau fiind acela de a dinamiza piața din România cu o ofertă de produse și servicii inovatoare.
Special Alese reprezintă prima rază a firmei RAXO Innovation S.R.L. și alături de Mascota Repede Moț va aduce multe cadouri și produse deosebite în casele românilor.
„Bine v-am găsit, eu sunt Repede Moț, locuiesc într-o căsută deosebită, plină de cadouri și bunătăti. Aici toate articolele sunt special alese de mine, pentru voi. Sunt prietenul imaginar al celor ce stau în spatele acestui concept. Ei zic că mă numesc așa, pentru că îmi bag nasul peste tot și că-mi place să port moț. Da ce știu ei, vă zic eu de ce mă cheamă așa: consider că eu sunt cel care aduce un zâmbet, un sfat, un cadou și o uimire cu o viteză cât ai zice MOȚ!”
Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag pe www.specialalese.ro
Pentru informații suplimentare:
Irina Petcu
Marketing Manager
Raxo Innovation
Mobil: +4 0773 974 498
contact@specialalese.ro
www.specialalese.ro

Banner SapunulCheia.ro