Primavara vine impreuna cu prima editie din 2019 a Antique Market – manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă

0
78

A mai rămas puțin până la startul unei noi ediții a târgului de obiecte de artă și antichități Antique Market. Între 14 și 17 martie, colecționari și iubitori de arta vor expune la Romexpo piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele, iar vizitatorii sunt asteptati sa se delecteze intr-o atmosfera boema si sa ofere noi perspective obiectelor pe care le vor achizitiona.

Este o noua editie, care deschide perioada targurilor de profil din Romania, o editie care va oferi un plus de stil si o atmosfera de primavara, o perioada propice pentru aduceri aminte si depanat povesti despre epoci de mult apuse, o perioada a renasterii interesului de a achizitiona obiecte de arta si, nu in ultimul rand ideala pentru cumparaturi si oferirea de cadouri cu stil celor apropiati.

Va asteptam in Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, la ediția de primăvară a ANTIQUE MARKET, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

Manifestarea este organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, precum și cu MODEXPO I.

PROGRAM DE VIZITARE
14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbătă): între 10:00 – 18:00;
17 martie 2019 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită. Acces:Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului/ Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tarif parcare: 5 lei/oră

Mai multe informații pe www.antiquemarket.ro