In luna Aprilie 2017 suita de aplicatii Productivo s-a imbogatit cu o noua facilitate pentru companii si institutii: Productivo Pontaj – software de pontaj care asigura buna gestionare, simpla si eficienta, a prezentei personalului la lucru.
Productivo Pontaj monitorizeaza prezenta la birouri sau unitati de productie si automat simplifica procesul de salarizare. Cu cat numarul de angajati creste intr-o firma, cu atat apar mai multe puncte de lucru si programul se diversifica, monitorizarea prezentei sau absentei angajatilor devine dificil de gestionat si ingreuneaza toate celelalte procese care decurg din pontaj: administrarea resurselor umane, salarizare etc.
Din ce in ce mai multe companii manageri si antreprenori cauta solutii pentru a-si optimiza procesele interne si pentru a spori calitatea muncii, in special in contextul economic actual cand presiunea pe rezultate este uriasa si eforturile trebuiesc crescute in acest sens. Productivo Pontaj a fost conceput pentru inregistrarea prezentei zilnice, intrari, iesiri, pauze, date pe baza carora furnizeaza rapoarte clare asupra timpului de prezenta al angajatilor la lucru pe zile, luni sau alte perioade. Rapoartele sunt trimise zilnic, in mod automat, catre persoanele desemnate sa gestioneze aceste date.
Avantajul major al aplicatiei Productivo Pontaj este ca functioneaza cu echipament minimal, fiind necesar doar un telefon sau o tableta electronica cu sistem de operare Android, care se pozitioneaza la intrarea in incinta in care se monitorizeaza prezenta. Angajatii ponteaza sau deponteaza singuri cand vin si pleaca de la lucru si, de asemenea, la iesirile si intoarcerile din pauze. Pot utiliza user si parola sau, mai simplu, Tag NFC personalizat.
Productivo Pontaj este o aplicatie deosebit de eficienta atat ca si costuri de implementare, care sunt minimale, cat si ca mod de utilizare, care este extrem de simplu si rapid. Astfel, Productivo Pontaj devine o solutie eleganta si fireasca pentru orice companie si institutie.
Productivo Pontaj face parte din suita de aplicatii de business Productivo, care contine modulele: Monitorizarea Activitatii angajatilor, CRM, Project Management, Gestiune iar acum si Pontaj. Solutia Productivo a fost creata ca raspuns la nevoile clientilor de a utiliza o singura platforma sub care sa gaseasca toate uneltele necesare pentru un management eficient.

Pentru detalii ne puteti contacta astfel: 0799 599 599, office@productivo.ro, www.productivo.ro
Suita de aplicatii Productivo este dezvoltata de compania RoyalBit SRL din Brașov, care ofera mediului de business solutiile Productivo, destinate cresterii productivitatii si eficientei celor mai importante resurse ale companiilor: oamenii, timpul si banii.
RoyalBit dezvolta si implementeaza din anul 2007 pentru 400 de clienti atat solutii software si hardware pentru modernizarea și eficientizarea invatamantului preuniversitar cat si solutii software de business pentru companii.

Banner SapunulCheia.ro