De peste 10 ani, Nicometal Tub se ocupă de distribuirea și comercializarea de țevi pentru instalații. Credem în calitatea produselor noastre, deci acestea respectă standardele europene necesare. Țevile pentru instalații pot fi țevi negre sudate, țevi zincate și tevi trase (laminate).

Tevile din otel pentru instalatii pot avea o durată de viaţă  de până la 50 de ani  şi se remarcă prin rigiditate, robusteţe şi rezistenţă.

Ţevile pentru instalații sanitare se aleg, în primul rând, în funcţie de temperatura şi presiunea apei care urmează să fie transportată prin ele. Există ţevi pentru presiune şi ţevi pentru scurgere, specifice sistemului de evacuare a apelor uzate.  Pe site-ul nostrum veți găsi tipul de țevi care vă interesează.

Să vorbim pe scurt despre caracteristicile produselor noastre:

Tevile sudate pentru instalații

Tevile negre pentru instalații sunt țevi sudate longitudinal fabricate din oțel carbon. Acestea sunt supuse unei probe de presiune pentru a se verifica calitatea și rezistenta sudurilor. De obicei, ele se folosesc în instalații mai uzuale care nu sunt supuse unor condiții termice sau de presiune mai dure. Avantajul lor constă în faptul că țevile sudate sunt mai ieftine decât cele trase.

Țevi de oțel sudate utilizate la presiune : certificat EN 10217-1 și calitate P235TR1.

Țeavă neagră sudată longitudinal pentru apă/gaz: certificat EN 10255 și calitate S195T.

Tevile laminate pentru instalații

Avantajul țevilor laminate constă în faptul că acestea rezistă la presiuni mult mai ridicate decât cele sudate, însă costurile sunt mai mari. Cu toate acestea, funcționează mai bine în condiții dure decât cele sudate și au certificate EN 10216_1 și EN 10216_2 cu calitatea oțelului P235/265 TR1, respectiv P235/265 GH.

Tevi zincate pentru instalații

 

Alt tip de țevi pentru instalații sunt țevile zincate, galvanizate. Țeava zincată din oțel este o țeavă sudată neagră care a fost acoperită cu un strat de zinc. Rezistă la presiuni de până la 50 bar. Au un mare avantaj și anume faptul că nu ruginesc, spre deosebire de cele sudate. Durata lor de viață este între 25 și 50 de ani. Țeava zincată de instalații are standard EN 10255 / EN 10217-1 și calitățile S195T/ P235TR1.

Pentru produse cu dimensiuni speciale ori calități speciale puteți solicita o ofertă personalizată la adresa de e-mail office@nicometaltub.ro ori la nr. de telefon 0727341811. De asemenea, puteți completa formularul de contact în site-ul nostru și va punem la dispozitie serviciul retur marfa.

Vă așteptăm pe https://www.nicometaltub.ro/

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentBucuria copilului tău de 1 Iunie, livrată de Ingriko
Articolul următorDe ce sosetele cele mai bune se fac in Sebes?
Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri. Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook, creare de site-uri web și grafică la cel mai înalt nivel!Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță strategică și întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect. În cele 100 de proiecte realizate cu succes am dat dovadă de implicare și suport iar clientul mulțumit reprezintă obiectivul nostru principal! Oferim pachet complet pentru promovarea afacerii tale: începând de la strategie de publicitate, alegerea brand-ului, creare de site-uri (landing page, site de prezentare sau magazin online), grafică (logo și bannere), optimizare pentru motoarele de cautare, anunțuri si reclame prin Facebook și Google Adwords până la administrarea conturilor de Social Media (postări zilnice, cresterea notorietății si a numărului relevant de like-uri și fani). Ne găsiți în București , la biroul nostru din zona Unirea sau online. Te așteptăm să ne contactezi pentru o ofertă de pret!