Meda Park Winter Cup e mai mult decât un turneu de baschet, e o stare de spirit, stare ce va fi scoasă în evidență de mulți tineri talentați care ne vor face pauzele minunate. Vom avea soliști live, trupă de percuție, beatbox, trupe de dans, parkour, demonstrații de judo, karate și lista rămâne deschisă deoarece din ce în ce mai mulți tineri vor să fie prezenți la evenimentul nostru.
Vom avea și o altă bucurie sufletească, cea a dăruirii, a Spiritului de Crăciun, prin care fiecare dintre noi poate fi parte din acțiunile Asociației Be You și poate dona pentru susținerea viitoarelor proiecte. Putem aduce și o jucărie sau un produs neperisabil, iar produsele strânse vor fi donate unor familii aflate în dificultate.
Vor fi și concursuri pentru public, premii și multe alte surprize.
Eveniment organizat de Asociația Be You cu sprijinul FIBA 3×3 Planet, Federației Române de Baschet, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dâmbovița și Meda Park, sponsorul evenimentului.
Meda Park Winter Cup este un eveniment ce face parte din FIBA 3×3 World Tour iar punctele acumulate de jucători contează în clasamentul mondial FIBA.
Vă așteptăm în număr cât mai mare pe 17 și 18 decembrie la Sala Polivalentă din Târgoviște!
BElieve in YOUrself!
#MedaParkWinterCup
#3x3Planet
#AsociatiaBeYou
ÎNSCRIERE GRATUITĂ pe www.beyou.ml.
afis A3 small-page-001

Banner SapunulCheia.ro