Folosita inca din cele mai vechi timpuri, gravura este una dintre artele vizuale care creaza diverse modele pe mai multe tipuri de suprafete. De la bijuterii, obiecte decorative si chiar piese de mobilier, poti sa le gravezi pe toate – limita este doar imaginatia ta. De ce sa iti cumperi un dispozitiv pentru gravat universal si la ce il poti folosi?

Motive sa iti cumperi un dispozitiv pentru gravat universal

Pentru pasionatii de handmade si decoratiuni pe care le poti face singur, aparatul pentru gravat universal de la Teleshop Romania este un must-have. Daca achizitionezi acest aparat pentru atelierul propriu, poti sa iti personalizezi obiectele de sticla, ceramica, plastic, lemn sau metal pe care le detii.

Stiloul pentru gravat poate fi folosit atat la gravarea numelui sau initialelor, cat si la realizarea unor modele artistice pe care sa le expui sau sa le daruiesti. Mic si la indemana, acest dispozitiv pentru gravura de la Teleshop Romania este alimentat de 2 baterii tip AA si poate fi usor transportat daca vrei sa iti muti atelierul in aer liber.

Ez-engraver este disponibil la un pret special la Teleshop Romania si lucreaza cu o precizie mare daca vrei sa personalizezi piese de lucru proprii sau achizitionate. Pentru ca este usor de folosit si se poate utiliza la gravarea a diferite materiale, acest dispozitiv este ideal pentru incepatori si te ajuta sa obtii rezultate excelente.

Proiecte care necesita un dispozitiv pentru gravat universal

Vrei sa gravezi diferite ornamente, forme sau personaje pe plastic, lemn, stical sau ceramica? Dispozitivul Ez-engraver de la Teleshop Romania este perfect pentru orice proiect ai avea in minte. Acul permite gravarea in orice material vrei si poti realiza cu usurinta cadouri individualizate pentru cei dragi.

Sticle de sampanie, rame de tablouri, cutii de lemn pentru botez, tavita pentru mot sau lumanari pentru diverse ocazii speciale – le poti grava pe toate cu ajutorul dispozitivului pentru gravat universal de la Teleshop Romania. Daca ai putina indemanare si te promovezi pe retelele de socializare, poti incepe o afacere de gravura care sa iti aduca bani frumosi.

Poti incepe imediat dupa achizitionarea aparatului Ez-engraver de la Teleshop. Stiloul te ajuta la munca in detaliu, fie ca materialul gravat este dur sau moale.

Pentru incepatori, se recomanda materialele moi, mai usor de gravat, si unde poti sa inveti cum se controleaza dispozitivul de gravura. Apoi, daca materialul de gravat este moale, fii atent sa fie o suprafata plata, caz in care nu va trebui sa acorzi importanta unghiului de gravare, la repozitionarea uneltei sau mutarea constanta a obiectului pe care il gravezi.

Pregateste materialul pe care il vei grava, pune sablonul pe materialul ales si manusile care sa iti protejeze mainile de eventualele accidente. Daca lucrezi cu metal, ceramica sau sticla, foloseste o masca de praf si ochelari de protectie – astfel, nu vei respira microparticule de metal sau sticla. Apoi, incepe incet, ghidandu-te dupa model, pana cand obtii gravura dorita.

Poti realiza o multime de proiecte cu dispozitivul pentru gravat universal de la Teleshop Romania. Vrei sa surprinzi pe cineva cu un cadou personalizat sau vrei sa iti folosesti indemanarea in scopuri utile? Comanda dispozitivul de gravura Ez-engraver de la Teleshop Romania si practica acest nou hobby!

Banner SapunulCheia.ro