Operatorii pot obține acum economii substanțiale de CAPEX și OPEX datorită arhitecturii rentabile și performanței superioare a sistemului

Atena, Grecia – 16 februarie 2023 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat astăzi lansarea sistemelor sale avansate radio dual-core all-outdoor, OmniBAS™-BXd, noua generație a familiei OmniBAS™ Point-to-Point MW, în benzile de frecvență MW 13-38 GHz. Compania își va prezenta produsul cu caracteristici unice la standul său cu numărul 7B44 din sala 7, în cadrul MWC Barcelona 2023, în perioada 27 februarie – 2 martie.

OmniBAS™-BXd răspunde nevoii operatorilor de a dispune de soluții de transmisiuni IP multi-Gigabit rentabile și destinate tuturor zonelor exterioare, atât pentru backhaul 5G MW, cât și pentru o gamă largă de aplicații de conectivitate wireless pentru companii. De asemenea, operatorii pot beneficia de designul și caracteristicile avansate ale OmniBAS™-BXd pentru a implementa rapid și ușor linkuri multi-Gigabit IP MW all-outdoor prin instalarea unei singure unități pe stâlp, în loc de două, realizând astfel economii substanțiale de CAPEX și OPEX.

Acest sistem MW dual core complet nou utilizează funcționalități avansate de procesare radio și de trafic pentru a demonstra performanțe radio IP MW excepționale. Acesta dispune de un design de bandă largă de ultimă generație pentru a asigura canale de 2 x 112 MHz într-o singură unitate compactă, permițând un debit de 2,5 Gbit/s pe unitate. Produsele au fost concepute pentru a răspunde nevoilor moderne de comunicații ale utilizatorilor într-o varietate de piețe verticale. În plus, unitățile OmniBAS™-BXd și OmniBAS™-BX, în sinergie cu oferta in bandă E a companiei si produsul UltraLink™-GX80, permit realizarea de legături Dual-Band.
Toate aceste sisteme sunt produse in Romania, la Intrarom.

John Tenidis, Director de Marketing Intracom Telecom Wireless Solutions Portfolio, a precizat:: “OmniBAS™-BXd extinde semnificativ portofoliul OmniBAS™-BX de sisteme radio MW all-outdoor, oferind un portofoliu complet și avansat furnizorilor de rețele 5G și altor operatori care au nevoie să implementeze rapid un sistem de backhaul MW multi-Gigabit fiabil. În paralel, am imbogățit familia de sisteme radioi OmniBAS™-BX, utilizată pe scară largă, pentru a acoperi o gamă largă de frecvențe MW de la 13 la 38 GHz. Noile produse reprezintă evoluția portofoliului OmniBAS™ MW și sunt rezultatul unei cercetări tehnologice extinse cuprinzand mai multe inovații, ce deservesc operatorii de rețele din întreaga lume încă din 2010.”

Banner SapunulCheia.ro