Alege West Rent a Car pentru inchirieri auto Timisoara: servicii de calitate, livrare masina in aeroport, 98% clienti multumiti, cel mai bun raport calitate pret.

REZERVA ONLINE SAU CONTACTEAZA-NE LA +40 749 54 09 54

Inchirieri auto Timisoara Aeroport
Daca ajungeti in aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR) oferim posibilitatea de a prelua / preda masina gratuit. Autoturismele pot fi livrate gratuit in timpul orelor de program (Luni – Duminica 08:00 – 21:30). West Rent a Car aplica in afara programului o taxa fixa de 10 € in situatia de Preluare – Predare masina in afara programului (de la 21:30 – 08:00) din Timisoara sau Aeroportul Traian Vuia. La sosire in aeroportul din Timisoara un agent West Rent a Car va va astepta la iesire din incinta aeroportului cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Semnarea contractului, precum si predarea masinii se face in aeroport.

Inchirieri auto Timisoara ieftine
Cauti inchirieri auto Timisoara ieftine? Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Timisoara la preturi mici. West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto LOW COST in extrasezon bazate pe transparenta, siguranta, punctualitate. Toate tarifele de inchirieri masini afisate contin: TVA, ASIGURARE, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here