Cu totii ne dorim o viata lunga si sanatoasa, presarata cu momente deosebite, traite in compania celor dragi. In momentul in care, in viata noastra intra un animal de companie, acesta devine un membru al familiei.
Atentia cu care il ingrijim, rabdarea cu care il educam si iubirea cu care-l inconjuram zi de zi devin prioritare. Si facem toate acestea pentru a-i oferi si lui ceea ce dorim si pentru noi: o viata lunga si sanatatoasa. De aproape 50 de ani, EUKANUBA ne este alaturi in acest demers, fiind un partener de nadejde in drumul catre mentinerea starii de bine a animalelor de companie.

In plus, avand drept scop o mai buna intelegere a efectelor pe care nutritia le poate avea asupra longevitatii, EUKANUBA s-a angajat, timp de 10 ani, intr-o supraveghere in care au fost implicati 39 de Labradori Retrieveri. In urma acestui studiu, 90% dintre Labradorii hraniti cu EUKANUBA au trait mai mult decat speranta de viata specifica rasei, adica mai mult de 12 ani, unii dintre ei atingand chiar varsta de 17 ani!
Gratie EUKANUBA, cainii si pisicile, indiferent de rasa, talie si varsta, se bucura de o hrana special creata pentru nevoile lor nutritionale. Nu au fost omise nici dietele veterinare, care se adreseaza animalelor de companie cu probleme specifice (gastrointestinale, renale, controlul greutatii, probleme articulare, dermatite). Motivul principal pentru care EUKANUBA a fost si este in continuare un brand de top consta in folosirea ingredientelor de inalta calitate si trecerea acestora printr-un proces tehnologic unic, atent monitorizat.
Incepand din luna octombrie a acestui an, EUKANUBA este distribuita in Romania de Start SA – partener cu care Spectrum Brands colaboreaza de multi ani in cazul brandurilor Varta, Russell Hobbs, Remington. Si nu doar distribuitorul a fost schimbat! Modificari au fost aduse si ambalajelor din gama BASIC, precum si formulei nutritionale.

5 schimbari de bun augur:

1. Acum, sacii EUKANUBA sunt resigilabili, ceea ce ajuta la pastrarea prospetimii hranei pentru un timp mai indelungat.
2. Noi retete pentru junior si seniori.
3. Formule nutritionale cu pana la 21 % continut de pui proaspat, pentru un gust irezistibil si o digestibilitate crescuta.
4. Formule nutritionale cu orez si ovaz – pentru cresterea sigurantei digestive.
5. Crochetele se bucura acum de o noua forma (haxegon), dar si de DentaDefence – formula patentata pentru mentinerea sanatatii dentare.

”Plecând de la angajamentul nostru față de nutriția de înaltă calitate, suntem mândri ca, prin brandul EUKANUBA, să facem o diferență pozitivă în viețile companionilor noștri, ajutându-i să fie sănătoși și în formă, să fie cea mai bună versiune a lor, zi de zi!” (Dr. Mirela Crudulescu – Pet Trade Marketing Manager Romania)

Stai conectat cu pagina de Facebook – @EukanubaRomania – ca să primești în timp real detalii cu privire la noile produse, promoții și unde le poți găsi. De asemenea, iti recomandam si siteul http://www.eukanuba.com.ro/ pentru a afla mai multe despre formulele nutritionale si tipul de hrana potrivit companionului tau.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here