POSDRU/173/6.1/S/147557 “Educație tehnologică pentru incluziune socială (I-SET)”

 

 

Bucuresti,  09 noiembrie 2015

 

COMUNICAT DE PRESĂ

privind evenimentul “Efectele vietii stresante din zilele noastre asupra copilului”

Joi, 05.11.2015, a avut loc evenimentul cu tema: “Efectele vietii stresante din zilele noastre asupra copilului” sustinut de echipa de specialişti din cadrul companiei COPIL DRAG.

Intalnirea a avut ca scop lansarea site-ului www.copildrag.ro, magazin on-line cu produse pentru copii.

La eveniment au participat 15 persoane, din mediul online si presa, ce au primit informatii legate de compania Copil Drag, echipa acesteia, produsele recomandate si comercializate pe site-ul www.copildrag.ro, punctele de vedere ale psihoterapeutului si ale pedagogului privind tendintele in ceea ce priveste ingrijirea copilului in contextul actual al vietii pe care o traim.

Din echipa COPIL DRAG fac parte: dna. dr Ioana Stefanica, medic de familie si pediatru, consilier medical in cadrul companiei Copil Drag SRL, dna. Carmen Sbarna, psihoterapeut, coach si trainer in cadrul People Develop Center si dna. Aurelia Damian – Manager la Das Internationale Bildungszentrum.

Compania Copil Drag SRL beneficiaza de finantare europeana prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni” pentru a realiza aceste evenimente de informare a publicului.

Persoane de contact:

 

Mihaela Furtuna, manager SES

 

Carmen Stanca, manager de proiect

 

COPIL DRAG SRL

Sos. Unirii nr 2, biroul 1, sat Petresti, comuna Corbeanca, jud Ilfov

mfurtuna@copildrag.ro

www.copildrag.ro

 

 

 

 

Louis Berger

 

Sos. Nicolae Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 3, et. 5, ap. 74, sector 1

cstanca@louisberger.ro

Banner SapunulCheia.ro