Vara și căldura pot fi și obositoare uneori, nu-i așa? După o zi grea la birou simți nevoia să te retragi într-un colț liniștit, chiar acasă la tine! Este perfect normal să vrei să îți încarci bateriile cât mai rapid și fără drumuri lungi.
Pentru ca relaxarea să fie perfectă, noi te sfătuim să îți amenajezi propria mini-grădină care să te ajute să scapi de oboseala zilnică. Nu ai nevoie decât de puțină imaginație pentru a găsi stilul care ți se potrivește și câteva accente de culoare pentru a aduce veselia pe terasa ta sau poate chiar pe balcon!
În primul rând, semnalizează drumul către terasă, astfel încât să te determine să îl urmezi în fiecare seară. Pentru a face asta, te poți folosi de câteva lumânări sau suporturi pentru lumânări. Dar, la fel de bine, poți utiliza câteva ghivece colorate, de dimensiuni mai mici care să marcheze vizibil drumul.
Apoi, încearcă să îți alegi un mobilier de grădină potrivit! Cel mai important aspect la care ar trebui să te gândești este să fie cât mai practic – ușor de montat, ușor de strâns, să fie rabatabil pentru a-l putea depozita ușor în timpul sezonului rece. Îți recomandăm să folosești acccente de culoare cât mai vesele pentru mobiler pe care să le îndulcești cu textile pastelate.
Dacă tot am ajuns la mobilier, nu uita să alegi și un accesoriu pentru masă! Te poți folosi de o lavandă artificială în ghiveci care să te bucure toată vara! Și, pentru că serile de vară sunt cele mai plăcute, trebuie să aduci măcar o lampă solară care să vegheze nopțile târzii. Aici avem câteva propuneri haioase de la Qdecor, magazinul online de accesorii și decorațiuni pentru casă și grădină: Fred, Wilma sau Scăpărici!
Ești deja cu gândul la relaxare? Perfect, ideile de mai sus le poți pune în practică rapid că să îți rămână mai mult timp să te bucuri de ele! O grădină…de vară îți dorim!

Despre Qdecor
Qdecor.ro a fost lansat în anul 2013 cu gama de șine și galerii din aluminiu pentru perdele și draperii, profile pentru parchet și panouri decorative 3D. Acum, puteți gasi în shop-ul nostru și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), galerii de lemn, perdele franjuri, decorațiuni ambientale, decorațiuni pentru grădină precum și sfaturi și idei utile pentru amenajări interioare.
13139251_771826496252554_4667833980979400490_n

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentCum arată cel mai mare animal zburător din lume
Articolul următorG DATA analizeaza atacul asupra jucatorilor de World of Warcraft
Qdecor.ro a fost lansat în anul 2013 cu gama de șine și galerii din aluminiu pentru perdele și draperii, profile pentru parchet și panouri decorative 3D. Acum, puteți gasi în shop-ul nostru și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), galerii de lemn, perdele franjuri, decorațiuni ambientale, decorațiuni pentru grădină precum și sfaturi și idei utile pentru amenajări interioare. Deschis din dorința de a reduce timpul petrecut prin magazine în căutarea accesoriilor potrivite pentru casă și grădină, Qdecor.ro vine cu un catalog de produse având standarde de calitate superioare celor existente deja pe piață și un design funcțional care oferă durabilitate și siguranță amenajărilor interioare. Ne propunem să fim un partener de încredere pentru proiectele de decorare ale clienților noștri! De aceea, îi încurajăm pe cei care ne trec "pragul virtual" să ne sune sau să ne scrie pentru că doar așa putem înțelege nevoile lor și le putem oferi informații complete despre soluțiile de amenajare pe care le propunem!