Când vine vorba de tehnologia de tăiere cu laser, Trumpf este numele care îmi vine imediat în minte. Iată motivele pentru care am inclus echipamente de tăiat cu laser Trumpf în echipamentele noastre.

 

Trumpf este o companie de familie și unul dintre cei mai mari producători de mașini-unelte, lasere și electronice pentru prelucrarea industrială. Printre mașinile Trumpf se remarcă sistemele de tăiere cu laser 3D: sunt concepute pentru cei care au nevoie să taie componente, profile sau alte forme nu numai în 2D, ci, de fapt, și tridimensional.

 

În Laser Processing Romania, ne-am îmbogățit flota cu câteva mașini de tăiat cu laser din seria 7000 Trumpf, potrivite pentru tăierea și sudarea cu laser atât a componentelor 2D, cât și a celor 3D.

 

Mașinile pe care le-am ales sunt sisteme complete, în care toate piesele sunt perfect armonizate între ele și produc astfel un rezultat perfect; în plus, au o structură modulară: este ușor să le poziționăm acolo unde este necesar într-un anumit moment, apoi să le mutăm într-un alt departament de producție în funcție de nevoile noastre.

 

Tăiere cu laser Trumpf: TruLaser Cell Series 7000

Care sunt caracteristicile practice care fac să merite să alegi o serie Trumpf – 7000? Cinci sunt cei care ne-au convins: viteză, inteligență, automatizare, eficiență, confort.

 

Viteza de tăiere. Sistemele TruLaser Cell 7000 sunt capabile să efectueze tăieturi de până la 40 de metri / minut.

 

Sistem optic inteligent. Datorită integrării unui cuplaj magnetic, sistemele optice evită coliziunile și se asigură că mașina este întotdeauna montată în optica potrivită.

 

Reglarea automată a punctului focal. Raza laser funcționează omogen și calibrată în întreaga zonă de lucru: erorile și petele sunt reduse la minimum.

 

Sistem dublu: tăiere și sudare cu laser. Sistemul Fibra 2in1 permite tăierea și sudarea cu un singur cablu din fibră optică. Trecerea de la tăierea cu laser la sudare are loc în câteva secunde, datorită setării rapide a mașinii.

 

Ușurință în utilizare. Panoul de control ergonomic și rotativ și mouse-ul 6D sporesc ușurința și confortul de utilizare.

Banner SapunulCheia.ro