Povestea Hard Rock Cafe a inceput cand doi americani care traiau in Londra si-au propus sa aduca gustul de acasa pe pamant englezesc. Pentru o experienta fara precedent, au elaborat un mix irezistibil intre preparate autentice, muzica buna si suveniruri de la mari artisti internationali. Pe 14 iunie 1971 s-au lansat in afaceri, deschizand, in spatiul unei foste reprezentante Rolls Royce, primul restaurant Hard Rock Cafe.
Pentru a celebra 47 de ani de la fondarea brandului, pe 14 iunie 2018, restaurantele Hard Rock din intreaga lume vor oferi clientilor, intre ora 11 si ora 12, celebrul Original Legendary Burger la acelasi pret ca in 1971 – 71 de centi, echivalentul a 2,8 lei in restaurantul din Bucuresti.

Burgerul Original Legendary din carne de vita usor condimentata este asezonat cu bacon la cuptor, doua felii de branza Cheddar, un inel crocant de ceapa si o felie de rosie. Este servit intr-o chifla rumenita, alaturi de cartofi prajiti si un sos special. Promotia se deruleaza pe principiul “primul venit, primul servit”.

Prin aceasta oferta aniversara, Hard Rock isi propune sa le multumeasca celor care, in decursul timpului, au transformat Original Legendary in cel mai popular produs al restaurantului. Incepand din 1971, Hard Rock isi desfasoara activitatea sub motto-ul ‘Love All, Serve All’ si isi continua aceasta misiune si in prezent.

Despre Hard Rock International

Cu locatii in peste 75 de tari, din care 184 restaurante, 24 hoteluri si 11 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este unul dintre cele mai cunoscute branduri pe plan mondial. Pornind de la o chitara a lui Eric Clapton, Hard Rock detine cea mai mare colectie din lume de obiecte care le-au apartinut celor mai populare staruri pop-rock internationale, expusa in locatiile sale de pe intreg mapamondul. Hard Rock este, de asemenea, celebru pentru salile de concerte live si pentru colectiile sale de haine si produse legate de muzica. Compania detine, licentieaza si opereaza hoteluri si cazinouri din Tampa si Hollywood, FL, detinute si operate de compania mama, Tribul Seminole din Florida, si alte locatii din Bali, Cancun, Ibiza, Las Vegas si San Diego. Alte restaurante au fost anuntate a fi inaugurate in St. Petersburg, Fortaleza, Casablanca si Chengdu. Pentru mai multe informatii despre Hard Rock, accesati www.hardrock.com.

Banner SapunulCheia.ro