implant dentar

Zambetul este cartea noastra de vizita. Din pacate, foarte multe persoane neglijeaza sanatatea dentara de teama durerii sau din cauza ca nu au incredere in medicii dentisti, in urma unor experiente neplacute in diverse clinici indoielnice. Acestia ajung sa piarda dinti ce puteau fi salvati daca ajungeau din timp la cabinetul stomtologic.

Niciodata nu este prea tarziu sa avem o dantura sanatoasa. Pentru persoanele care se confrunta cu lipsa unuia sau a mai multor dinti, exista posibilitatea de a dobandi zambetul mult dorit intr-un timp record, gratie tratamentului cu implant dentar de la Dr Leahu.

Un implant dentar este un tratament stomatologic de ultima generatie, care iti ofera, rapid si fara dureri, posibilitatea de a avea un zambet perfect functional, sanatos si frumos! In plus, alegand un implant dentar in clinicile stomatologice Dr. Leahu ai parte de un tratament modern, realizat de profesionisti in domeniu, ce iti vor reda zambetul rapid.

Mai mult, din grija pentru sanatatea ta dentara, in cabinetele stomatologice Dr. Leahu, dispunem de cea mai inovatoare tehnologie pentru implantologie, impreuna cu 3 dintre cele mai cunoscute si apreciate tipuri de implanturi dentare din intreaga lume – Sky de la Bredent, Bredent Fast&Fixed si implantul dentar Inno. La Dr. Leahu ai siguranta ca o investitie intr-un tratament cu implant dentar este de lunga durata, ce iti va permite sa mananci orice iti doresti, sa iti recapeti increderea in tine si, cu siguranta, sa zambesti mai mult.

Ce beneficii iti ofera un implant dentar:

1. In primul rand, un implant dentar arata si se simte exact ca dintii naturali – te vei bucura de un plus de confort, iar estetica fetei si masticatia se vor imbunatati;

2. Investitie de lunga durata – un implant dentar este o investite in sanatate si in calitatea vietii.

3. Stii, de la bun inceput, costul interventiei – specialistii nostri te vor informa cu privire la toate costurile necesare pentru tratamentul cu implant de dentar.

4. Iti vei recapata increderea in sine;

5. Sanatatea dentara este cu mult imbunatatita;

6. Rata de succes in cazul implantului dentar este 100 % in clinicile noastre

7. Un implant dentar poate fi facut indiferent de varsta – cu mentiunea ca pacientul sa fie candidat pentru acest tip de tratament, sa nu sufere de boli cronice sau autoimune, iar la modul ideal sa fie nefumator si nealcoolic. Rezolvam cu succes si cele mai complicate cazuri.

Implanturi dentare disponibile in clinicile stomatologice Dr. Leahu

Primul tip de implant dentar disponibil in clinica stomatologica Dr. Leahu este cel Sky de la Bredent, sigur si eficient. Acesta s-a remarcat pe piata stomatologica inca din 2002, ca fiind un tip de implant dentar ce ofera multe posibilitati de tratamente stomatologice, cu un numar redus de componente protetice.

Cel de-al doilea tip de implant dentar, foarte cunoscut si folosit cu succes in clinicile Dr. Leahu, este numarul 1 in lume – Bredent Fast&Fixed, a carui interventie este minim invaziva. Iti refaci intreaga dantura rapid: in doar 24 de ore ai dinti ficsi si poti manca imediat dupa operatie.

Cel de-al treilea implant dentar este INNO, realizat de Cowellmedi Corporation. Dupa mai bine de 20 de ani de cercetari, implantul INNO reprezinta solutia optima si rapida de rezolvare a oricaror urgente stomatologice. Este usor adaptabil si nu permite patrunderea bacteriilor sau desurubarea coroanei de pe implant.

Daca si tu ai nevoie de un implant dentar de calitate, la cel mai bun raport calitate pret, fa-ti o programare la 0753.938.938 si alege sa te bucuri toata viata de investitia facuta.

Banner SapunulCheia.ro