Branding Personal

Cursul de Branding Personal organizat de catre Beeds Media Training Centre si sustinut de Adriana Cocirta, Owner si CEO Nomade Communication va avea loc in perioada 21-22 octombrie 2017. In cadrul cursului, participantii vor invata ce inseamna cu adevarat sa investeasca in brandul personal, cum sa isi foloseasca resursele in mentinerea unei imagini puternice, cum sa isi construiasca povestea si care sunt cele mai recomandate tehnici de realizare a unei strategii eficiente.
Cursul vine ca raspuns la evolutia mediul business, in care construirea unui brand personal este un element cheie, iar pastrarea unei imagini pertinente a devenit responsabilitate sociala. Mai mult decat atat, cursul de 2 zile este vazut ca o oportunitate de a impartasi din experienaa profesionala, intrucat informatiile pregatite de catre trainer sunt sustrase direct de pe teren. Scopul cursului este acela de a asigura cursantilor notiunile fundamentale in materie de brand personal si de a contribui la formarea unei comunitati de oameni pregatiti sa faca fata oricarei provocari in construirea unei strategii puternice. Nomade Communication este o agentie de comunicare si PR care ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata care sa vina in sprijinul strategiei generale de business.
Beeds Media Training Centre reprezinta un serviciu complet de marketing online, de la training si branding pana la grafica publicitara si campanii de publicitate. Cu o experienta indelungata in sustinerea cursurilor online de graphic design si organizarea de cursuri profesionale de grafica publicitara, compania contribuie la formarea unei comunitati de profesionisti in domenii conexe. Cursul de Branding Personal organizat de Beeds Media este dedicat tuturor celor care isi doresc sa investeasca in dezvoltarea personala si profesionala si sa invete cum pot folosi social media pentru a construi un brand personal puternic, cu scopul de a indeplini obiectivele profesionale dorite.
Despre sustinerea cursului de Branding Personal, Adriana Cocirta, spune: „Astept cu nerabdare sa impart cu participantii toate cunostintele pe care le-am dobandit de-a lungul anilor si sa dezvoltam abilitatile de care au nevoie pentru a deveni profesionisti. Ne vedem la curs!”
Detalii despre curs pot fi gasite pe site-ul Beeds Media Training Centre.

Banner SapunulCheia.ro