Social Media Marketing

In perioada 23-24 septembrie 2017 va avea loc cursul de Social Media Marketing Strategy organizat de catre Beeds Media Training Centre si sustinut de Adriana Cocirta, Owner si CEO Nomade Communication. Cu o experienta de aproximativ 10 ani in domeniul comunicarii si al relatiilor publice, Adriana va aborda subiecte utile pe care orice specialist in social media marketing trebuie sa le inteleaga pentru a le putea aplica eficient. In portofoliul sau se regasesc campanii de brand awareness, de consolidare a imaginii companiilor si de social media marketing cu ecou puternic in mediul online.
Initiativa de a sustine un curs specializat a pornit din dorinta de a contribui la crearea unei comunitati de specialisti in social media marketing fiind, in egala masura, o oportunitate pentru Nomade Communication de a aduce plus valoare in randul profesionistilor. Scopul cursului este ca, pe parcursul celor 2 zile, participantii sa primeasca toate informatiile necesare pentru completarea cunostintelor in social media marketing, sa exerseze abilitatile specifice domeniului si sa dezbata o serie de studii de caz care sa ii ghideze in munca pe care o desfasoara. Nomade Communication este o agentie de comunicare si PR care ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata care sa vina in sprijinul strategiei generale de business.
Beeds Media reprezinta un serviciu complet de marketing online, de la training si branding pana la grafica publicitara si campanii de publicitate. Cu o experienta indelungata in sustinerea cursurilor online de graphic design si organizarea de cursuri profesionale de grafica publicitara, compania contribuie la formarea unei comunitati de profesionisti in domenii conexe. Cursul de social media marketing strategy organizat de Beeds Media se adreseaza specialistilor in comunicare, relatii publice, marketing online, social media managers si tuturor celor care isi doresc sa inteleaga mai bine cum functioneaza o strategie corecta de social media.
Despre sustinerea cursului de social media marketing strategy, Adriana Cocirta, spune: „Astept cu nerabdare sa impart cu participantii toate cunostintele pe care le-am dobandit de-a lungul anilor si sa dezvoltam abilitatile de care au nevoie pentru a deveni profesionisti. Ne vedem la curs!”
Detalii despre curs pot fi gasite pe site-ul Beeds Media.

Banner SapunulCheia.ro