În aceste zile există nenumărate materiale disponibile pentru blaturile de bucătărie. Dar, în loc să vă ofer avantajele și dezavantajele fiecărui material, voi descompune șase stiluri de culori populare, astfel încât să puteți obține aspectul dorit cu materialul care se potrivește nevoilor dvs.

 

Unul dintre cele mai obișnuite și râvnite finisaje de blat este o piatră sau un material din plăci fabricate, cum ar fi cuarțul, într-o nuanță albă sau aproape albă, cu o pâlpâie multitonală ușoară sau cereale pentru a-i conferi o bogăție naturală subtilă.

 

Acest aspect înzăpezit, strălucitor, funcționează bine în multe situații, deoarece este foarte neutru, dar și contemporan și proaspăt. Tonul palid aduce un sentiment de curățenie și ușurință spațiului, cu o întorsătură de rafinament subtil.

 

Alburile ușor pătate sau granulate, de asemenea, funcționează bine asociat cu accente de alamă. Din nou, bogăția subtilă se menține fără a lupta pentru atenție și împiedică blatul să se simtă prea auster – excelent pentru o insulă de luat masa în care doriți ca oamenii să se simtă confortabil.

 

Blaturile albe pure, disponibile în general numai în materiale fabricate precum Corian sau Caesarstone, aduc o prospețime contemporană, minimalistă, pe care nici o piatră naturală nu se poate potrivi. Din fericire, aceste materiale rezistă bine la pete, astfel încât să poată rămâne un alb crocant ani de zile cu doar puțină grijă.

 

Unele opțiuni de blat de bucătărie sunt mai potrivite pentru anumite stiluri de viață decât altele. Dacă aveți o casă activă cu numeroase scurgeri și accidente în bucătărie, atunci un blat din granit alb s-ar putea să nu fie cel mai bun pentru bucătăria dvs.

 

Deoarece unele materiale pentru blatul de bucătărie sunt mai poroase sau mai predispuse la fisuri și cioburi, încercați să vă gândiți la modul în care va fi folosită bucătăria dvs. Acest lucru vă va ajuta să determinați cât de durabilă trebuie să fie suprafața blatului. Dacă nu sunteți sigur ce material ar fi cel mai potrivit pentru stilul dvs. de viață, discutați cu un expert. Profesioniștii de pe blat vor ști ce material se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de bucătărie.

Când vă alegeți blaturile de bucătărie, este bine să aveți câteva idei despre cum ați dori să arate bucătăria de vis. Reducerea a ceea ce îți place și a ceea ce nu-ți place poate face alegerea blatelor de bucătărie mult mai ușoară. Înainte de a vă propune să alegeți noile blaturi de bucătărie, întrebați-vă dacă ar fi aspectul pe care sperați să îl obțineți?

 

Unele blaturi pot oferi bucătăriei dvs. un aspect mai tradițional, în timp ce altele pot conferi casei dvs. o atmosferă contemporană. Dacă preferați o bucătărie modernă, puteți ajunge să alegeți materiale de blat neconvenționale. Estetica generală pe care încercați să o atingeți va afecta materialul de blat pe care îl alegeți pentru bucătăria dvs.

www.protege.ro

Banner SapunulCheia.ro