Romania se dezvolta. Orasele cresc din punct de vedere economic, iar turismul da semne de revenire. In aceste conditii, serviciile de transport ce deservesc marile aglomerari urbane trebuie sa se ridice la nivelul nevoilor prezentului, insa transportul public si serviciile de taximetrie par a nu tine pasul cu actualitatea. 

 

Momentele in care ai nevoie de serviciile unei companii de inchirieri masini sunt tot mai dese, insa,  pentru a te bucura de toate beneficiile,  va trebui sa alegi cu mare atentie firma la care apelezi. Din cauza faptului ca acest segment de piata s-a dezvoltat rapid, pe piata au aparut si firme care profita de cererea mare pentru a-si maximiza profiturile, de cele mai multe ori in dauna clientilor. Astfel, pe langa vehiculul pe care ti-l alegi, pachetul de servicii pus la dispozitie de compania de inchirieri masini poate face diferenta dintre o experienta placuta si una pe care nu ai vrea sa o repeti. In randurile de mai jos vei gasi cateva detalii esentiale pe care ar trebui sa le cuprinda o oferta profesionista de inchirieri masini pentru a-ti asigura conditiile optime de transport. 

 

1. Rezervare si asistenta. Fiindca timpul este pretios, in special atunci cand obiectivele profesionale te-au determinat sa cauti cea mai buna oferta de inchirieri masini, procesul de rezervare trebuie sa fie eficient si serviciul de asistenta clienti sa fie disponibil non-stop.

 

2. Timpul de livrare. Eficienta serviciilor oferite de o firma de inchirieri masini este indicata si de timpul scurs de la confirmarea rezervarii si pana la livrarea autoturismului pe care l-ai ales. In acest sens, un interval de maximum 3 ore ar fi ideal. De asemenea, un rol foarte important il are si adresa de livrare a masinii rezervate, astfel incat avantajul clientului ar fi sa poata alege adresa precisa. Bonusul, in aceasta situatie, ar fi ca acest serviciu sa fie gratuit, iar unele companii serioase de inchirieri masini de pe piata noastra chiar includ aceste detalii in oferta de baza.

 

3. Vechimea autovehiculelor din parcul auto. Conditiile optime de siguranta si confort pot fi intrunite numai daca masina care-ti este inmanata este dotata cu cele mai noi tehnologii. Astfel, o companie profesionista de inchirieri masini iti va pune la dispozitie numai autoturisme mai noi de 5 ani, astfel inlaturand si din riscul folosirii exagerate.

 

4. Dotari de siguranta. Pana la urma, cel mai important aspect al unei calatorii pe sosea este ca toti pasagerii sa ajunga in siguranta la destinatie. Astfel, asigura-te ca vehiculul ales din oferta de inchirieri masini are toate inspectiile tehnice efectuate la zi. Mai mult, in functie de starea vremii sau anotimp, masina in cauza va trebui sa-ti fie inmanata cu o echipare corespunzatoare conditiilor de drum (cauciucuri de vara/iarna, lichid de parbriz pentru temperaturi extreme, etc).

 

5. Inlocuirea autovehiculului avariat. Masurile de preventie sunt foarte importante, insa la fel de importante sunt si actiunile intreprinse in cazul nefericit in care se produc incidente in trafic sau apar defectiuni la automobilul pe care il conduci. In aceste situatii este foarte important sa stii ca poti avea incredere in firma de inchirieri masini la care ai apelat pentru a gasi rezolvarea cea mai eficienta. In acest sens, compania ar trebui sa iti ofere inlocuirea gratuita si rapida a vehiculului avariat, insa acest serviciu se regaseste in foarte putine oferte de pe piata autohtona. 

 

Daca studiezi cu atentie ofertele cautand aceste beneficii, sigur vei gasi pachetul de servicii ideal pentru necesitatile tale de transport. Pentru a-ti usura alegerea, FocusRent, companie de inchirieri masini cu o experienta de peste 12 ani pe piata din Bucuresti, Cluj si Otopeni, iti poate oferi toate avantajele de mai sus si multe altele chiar in pachetul de baza, care mai include si full Casco, RCA si rovinieta.  

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here