Cove, printre vrăjitoare și prințese, la Bookfest

0
1073

Vorbește lumea că în acest sfârșit de săptămână la Bookfest, Cove va spune “Te iubesc, orice ai face” în fața celor “trei vrăjitoare toante”.

Editura Didactica Publishing House vă invită sâmbătă, 4 iunie , începând cu orele 14.00, la standul din Pavilionul C2, pentru a asculta “Povestea celor trei vrăjitoare toante” redata de Cove și autoarea, Simona Epure.
Și, pentru că ne-am propus să prelungim ziua copilului, maratonul lansărilor de carte pentru cei mici continuă la ora 15.30, tot la standul editurii din Pavilionul C2. De această data, Cove, împreună cu autorul Ion Ovidiu Pânișoară și invitații lor vă oferă o soluție pentru lectura de seară: superba colecție „Poveștile Diandrei”.
De la ora 18.00, la Scena Arena din Pavilionul C1, Cove, Ioana Chicet Macoveiciuc (Prinţesa urbană) şi invitaţii lor vă aşteaptă la o lansare de carte pentru copii şi părinți, în care mesajele principale sunt bucuria jocului și iubirea necondiționată. Cea mai recentă carte semnată de Prințesă “Te iubesc ,orice ai face!” este nu doar o carte foarte simpatică pentru copii ci, și un instrument foarte util pentru părinți obosiți, ajunşi la capătul răbdării.
Editura Didactica Publishing House v-a pregătit, pentru această ediție Bookfest, peste 30 de titluri noi, semnate de scriitori români precum și de nume de succes din literatura internațională.
Iată câteva dintre lucrările ce vor fi lansate: Literele vesele, Caruselul numerelor și Povestea celor trei vrăjitoare toante, de Simona Epure; Te iubesc orice ai face! – prima carte pentru copii și părinți a Prințesei Urbane, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe; Poveștile Diandrei, autor Ion Ovidiu Pânișoară, profesor universitar, doctor în Ştiinţe ale Educaţiei în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației

Prindeți cele mai bune oferte de preț, discounturi între 20 și 60%. Vă așteptăm în Pavilionul C2.

bookfest

Banner SapunulCheia.ro