miercuri, decembrie 11, 2019

 

COMUNICATE DE PRESA

 

Alege un pachet de comunicate de presa

PROMOVARE ONLINE

 

Publicitate de tip DISPLAY, Advertoriale, Campanii AdWords etc.

 

Vezi oferta completa

WEB DESIGN

 

Site de prezentare, Magazin online, Comunitati & Forumuri etc.

 

Vezi oferta de creare site & web design

CINE SUNTEM SI CE FACEM

 

PRBOX.ro este un instrument de comunicare si informare publica, care se adreseaza Companiilor, Organizatiilor, Institutiilor, Mass-Media.

Acest serviciu vine in intampinarea tuturor celor implicati in sfera relatiilor publice, oferindu-le posibilitatea de a-si face cunoscute propriile activitati si organizatii, prin intermediul comunicatelor de presa si a diverselor servicii de promovare online oferite.

.

Vrei sa anunti evenimente importante ale companiei sau vrei sa-ti promovezi produsele/serviciile? Ai nevoie de link-uri de calitate ca sa cresti in Google? Alege unul dintre pachetele de comunicate de presa care ti se potriveste si creste-ti afacerea eficient!

Te ajutam sa-ti cresti notorietatea si iti vom aduce mai multi vizitatori pe site prin serviciile suplimentare de promovare oferite de PRbox.ro

Compania pe care o reprezinti nu are un site? Sau are un site care are nevoie de un design nou? Noi iti creem un site perfect adaptat nevoilor tale, dar si cerintelor pietei, folosind cele mai noi si calitative practici in WEB.

COMUNICA RAPID SI USOR

Creeaza un cont Gratuit in PRbox.ro si incepe sa publici Gratuit comunicate de presa, articole sau evenimente!

Inchide
*
*
3,492FaniÎmi place

Comunicate recente

Comunicate Pre si Post Eveniment

Diplomacy360 International Conference
Bursa Română de Afaceri, în parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, organizează in data de 7 Noiembrie 2019 la JW Marriott Bucharest, cea de-a patra ediţie a International Diplomacy360 Conference, sub titlul: “Securitate si Prosperitate la granita estica a NATO si UE” Intr-o lume in care evolutiile geopolitice si cele tehnologice impun un ritm foarte alert dar incert al dezvoltarii economice...