Cinci criterii de care să ținem cont când căutăm un sistem de sonorizare ambientală

0
536

Proprietarii afacerilor de succes din domeniul HoReCa sunt mereu preocupați de îmbunătățirea condițiilor oferite clienților și caută să ofere produse și servicii de calitate pentru a se menține pe piață. Un aspect important al amenajării unui restaurant, unei cafenele sau pensiuni este crearea ambientului în care oaspeții să revină cu plăcere. Atmosfera locului este deosebit de importantă și depinde în mare măsură de calitatea sistemului de sonorizare ales pentru fiecare locație. Specialiștii de la Amro Electronic Grup au echipat numeroase restaurante, cafenele, pensiuni și hoteluri cu sisteme audio performante și au o experiență vastă în ceea ce privește arealul de provocări pe care le prezintă fiecare spațiu în parte. Aceștia ne recomandă să ținem cont de câteva criterii esențiale atunci când intenționăm să ne dotăm locația cu o instalație de sonorizare:

Destinația. Pentru început trebuie să identificăm ce tip de componente se potriveșc locației noastre, deoarece pe piață există foarte multe tipuri de echipamente, proiectate pentru destinații diverse. La Amro Electronic Grup găsim o variație de sisteme de sonorizare ambientală compacte, gândite special pentru pensiune, hotel, restaurant cu terasă, bistro. Aceste sisteme au fost alcătuite pentru a ușura procesul de alegere pentru cei interesați de achiziția instalațiilor de sonorizare.
Dimensiunea spațiului. Numărul și puterea difuzoarelor se aleg în funcție de mărimea spațiului. În general, se recomandă montarea mai multor boxe de putere mai mică, astfel se asigură un sunet uniform în întreaga încăpere.
Prezența sau lipsa tavanului fals. Pentru restaurant sau cafenea ar fi optimă folosirea unor boxe incastrabile în tavan, discrete și performante. Dacă spațiul nu dispune de tavan fals se pot folosi boxe de perete, cu sistem de prindere în șuruburi.
Organizare de petreceri și evenimente live. Dacă vorbim despre restaurante sau pensiuni care organzează evenimente speciale sau petreceri private, cu formație live, atunci ne îndreptăm atenția spre un sistem de sonorizare live. Acesta difuzează sunetul în mod profesionist, fără surprize neplăcute.
Sursa audio folosită. În cazul în care sursa muzicii ambientale este PC-ul, este nevoie de o interfață USB, pentru protejarea amplificatorului și o mai bună performanță a întregului sistem. Dacă, în schimb, folosim o sursă profesională, sonorizarea va fi net superioară.
Detaliile tehnice și prețurile acestor echipamente pot fi găsite în magazinul online și pe site-ul Amro Electronic Grup!

www.amro.ro

Banner SapunulCheia.ro