Noua versiune CAS genesisWorld CRM x11 ofera companiilor mici si mijlocii numeroase functionalitati si posibilitati extinse de a creste focusul pe clienti, si de a actiona cat mai personalizat in relatiile cu acestia. Noua versiune x11 aduce caracteristici importante precum: Picasso Search, App Designer 3.0, planificator transparent al echipei de lucru, chestionare cu continut multimedia (filme sau imagine) catalog mobil de produse integrat in oportunitatile de vanzare din CAS CRM Mobile App etc. Toate acestea cresc mult calitatea relatiilor cu clientii si extind posibilitatile de personalizare si adaptabilitate cerute de fiecare afacere in parte.
Bazata pe Inteligenta Artificiala, functionalitatea Picasso Search ajuta predictiv utilizatorii de CAS genesisWorld x11 in munca lor zilnica: informatia necesara si relevanta fiecarui utilizator este gasita in mod automat si individualizat, fara a fi de cele mai multe ori necesara introducerea de criterii/ cuvinte de cautare de catre acestia. Ca si noutate absoluta, Picasso Search este diponibil acum si in App-urile mobile CAS CRM pentru smartphone si tableta, unde poate fi setat si ca ecran de pornire daca se doreste, pentru a anticipa nevoile si dorintele clientilor in mod rapid, oriunde s-ar afla utilizatorul.
Distins cu premiul German Design Award, CAS genesisWorld convinge rapid mulțumită tehnologiei integrate SmartDesign® care permite o experienta unitara indiferent de utilizare: interfaţă Web, client desktop, App pe telefonul mobil sau tableta. Printre noutatile importante in versiunea x111 se afla si: catalogul de produse mobil, adaugarea de continut multimedia in sondaje si chestionare, un indicator grafic de progress al proceselor de vanzari. De asemenea, sunt disponibile noi integrari cu centrale telefonice si functionalitati de telefonie, client CAS CRM direct in Microsoft Outlook, funcțiile de filtrare extinse pentru segmentarea clientilor si crearea de liste de marketing bine directionate pentru o campanii simplificate si comunicarea pe toate canalele. Solutia respecta in totalitate cerintele GDPR.

Banner SapunulCheia.ro