La inceput de an, cu siguranta ai nevoie de o camera de termoviziune care sa te scoata din incurcatura si care sa te ajute sa reperezi mai rapid defectiunile tehnice. La Ronexprim, lider in Romania in comercializarea de aparate de masura si control, iti pune la dispozitie un nou model de camera de termoviziune de la Fluke – TiS65.

Acest model inovator imbina rezolutia de 260×195, tehnologia IR-Fusion® si focalizarea manuala, pentru a oferi cele mai bune imagini, atat de necesare in rezolvarea deficientelor aparute.

Fata de modelele de camere de termoviziune din seria Ti100, cu TiS65 detaliile sunt mai clare de 2,5 ori, datorita pixelilor. Cu alte cuvinte, imaginile au o performanta maximizata la 260 x 195 de pixeli si exista posibilitatea focalizarii manuale de la o apropiere de pana la 0,15 m (6 inch). Astfel, se obtine o suprafata de vizualizare cu 33% mai mare la inspectarea cu un LCD de 3,5 inch, 320 x 240 – in comparatie cu un ecran LCD de 3,0 inch.

Un alt beneficiu adus de camera de termoviziune Fluke TiS65 este ca se poate stoca gratuit si gestiona in siguranta imagini de oriunde, prin Fluke Cloud™, dar si in memoria interna de 4 GB si pe cardul micro SD de 4 GB.

In plus, se sporeste cu mult productivitatea de pe teren si se economiseste timp prin aplicatia Fluke Connect®. Aceasta permite elaborarea de rapoarte prin e-mail, direct din locatia de lucru, precum si capturarea mai multor tipuri de masuratori, inclusiv electrice, mecanice, de vibratii, de temperatura si termice, toate intr-un singur raport.

Iata si alte caracteristici ale camerei de termoviziune Fluke TiS65:

  • Imagini de calitate, obtinute prinfocalizare manuala, usor de utilizat

  • Imagini de calitate, cu rezolutie de 260 x 195 (50.700 pixeli)

  • D:S de 417:1

  • Interval de masurare a temperaturii de la -20 – 550 °C (-4 °F până la 1022 °F )

  • LCD de 3,5 inch, 320 x 240

  • Cameră digitala de 5 megapixeli, cu mare performanta industriala

  • Sistem cu baterie inteligenta – baterie litiu-ion cu afisaj LED cu cinci segmente pentru indicarea nivelului de incarcare

  • Partajarea imaginilor in timp real, prin Fluke Connect®

  • Stocarea a mii de imagini pe memoria interna de 4 GB si card micro SD de 4 GB.

Gama de tehnologii de la Fluke iti ofera cele mai rapide si eficiente rezultate, astfel incat tu sa iti desfasori activitatea fara greseala. Investitia constanta in tehnologie, alaturi de renumele mondial capatat ca urmare a rezultatelor fara greseala, au transformat marca lansata de John Fluke intr-una extrem de celebra, ce se regaseste in majoritatea truselor de echipamente ale oricarui specialist, fie ca vorbim de electricieni, electronisti, constructori, ingineri s.a.m.d.

 

Mai mult, Fluke este cunoscuta in intreaga lume atat pentru termometrele de contact, cat si pentru camere de termoziune, multimetre digitale, telemetre, testere electrice si multifuntionale, termometre pentru industria alimentara etc.

Banner SapunulCheia.ro