Cautati o firma de reparatii cutii automate in care puteti avea incredere? Nu mai e nevoie sa cautati. Echipa noastra este cea mai buna din industrie. Ceea ce ne face unici este ca noi reparam fiecare masina si model de vehicul. Reparam fiecare vehicul pe care il reproiectam la fata locului in aceasta locatie. Acest lucru ne ofera un avantaj fata de toate celelalte reparatii, deoarece vedem o cantitate enorma de diferite tipuri de probleme. Indiferent cine este producatorul, putem repara toate marcile si modelele.

Tehnologia noastra de ultima generatie este motivul pentru care chiar si dealerii ne trimit vehiculele pentru upgrade-uri de transmisie. Clientii nostri sunt cumparatori inteligenti, astfel incat acestia sa vina direct la noi. Unele vehicule au transmisii problematice datorita producatorului. Scanerele avansate tehnologic de ultima ora detecteaza orice reglare externa sau interna necesara. Prin utilizarea celor mai sofisticate scanere cu software specifice marcii putem detecta problemele la un cost mai mic decat orice alta facilitate de reparatii cutii automate.

La Automatic Gearbox ne mandrim de functionarea la cele mai inalte standarde din industrie si veti gasi ca preturile noastre depasesc concurenta. Reparatiile noastre sunt testate pentru rezistenta. Este placerea noastra sa va ajutam prin procesul cu cat mai putin stres posibil. Clientii nostri ne iubesc si noi ii iubim. Multi dintre clientii nostri isi dau seama de avantajele faptului ca aleg Automatic Gearbox.

Consideram ca acesta este motivul principal pentru care clientii aleg reparatii cutii automate de la noi. Aveti incredere in tehnologia noastra patentata, care beneficiaza de o garantie nelimitata de pana la 3 ani. Veti aprecia calitatea, ingrijire si ingrijorarea pe care o veti experimenta din momentul in care va sunati pentru a vorbi cu expertii nostri. Suntem cel mai bun si mai atractiv atelier de reparatii cutii automate.

Avem tehnologia si expertiza pentru a identifica radacinile problemelor legate de transmisie, ceea ce ne permite sa reparam doar ceea ce trebuie sa se stabileasca si nimic mai mult. De aceea, Automatic Gearbox este cel mai de incredere nume in transmisii de multi ani.

Expertul profesionist va diagnostica numeroase probleme de transmisie prin aceasta verificare externa extinsa si va va recomanda reparatia potrivita. Dar diagnosticele expertilor nostri nu se opresc aici. Chiar daca o verificare initiala nu va diagnoseaza problema, tot nu vom recomanda un serviciu de transmisie reconstruita pana cand nu stim exact ce cauzeaza problema.

Computerul nostru avansat si diagnosticele interne sunt urmatorul nivel de diagnosticare care asigura ca expertii nostri vor repara doar ceea ce are nevoie de fixare. Multe probleme de transmisie incep in sistemul informatic al vehiculelor de astazi foarte tehnice, controlate de calculator, atunci cand transmisia dvs. primeste semnale gresite din sistemul informatic al vehiculului. Serviciul de diagnoza al computerului de transmisie este efectuat pentru a determina daca o componenta electronica afecteaza schimbarea transmisiei sau performanta generala a transmisiei.

Expertii nostri pot determina daca o componenta electronica trebuie inlocuita si vor face o recomandare pentru orice serviciu necesar. Este abordarea noastra cuprinzatoare de diagnosticare care stabileste ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa obtineti doar reparatia de care aveti nevoie pentru ca masina sa se intoarca pe drum cat mai curand posibil.

Banner SapunulCheia.ro