Iti doresti sa profiti la maximum de pe urma calitatilor tale fizice si a faptului ca esti tanara si open-minded? Te-ai gandit sa iei in calcul oferta unei angajari in videochat, care sa-ti aduca venituri de ordinul miilor de dolari pe luna imbinand placutul cu utilul? Inseamna ca esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste atingerea tuturor obiectivelor tale financiare si personale. O casa noua sau o masina de lux, vacante exotice si haine fine, produse cosmetice profesionale si iesiri in oras la cele mai fancy restaurante sau baruri – toate acestea pot deveni realitate in urma angajarii in videochat.

Dar, atentie! Daca vrei sa te apuci de aceasta meserie de-a dreptul profitabila, trebuie sa stii ca exista si oferte de angajari in videochat care pot fi false, apartinand unor studiouri fie rau intentionate, fie pur si simplu care nu au experienta necesara pentru a-ti oferi toate beneficiile promise. In acest caz, visul tau poate deveni un cosmar! Ca atare, trebuie sa te orientezi spre o oferta de angajari videochat la cel mai inalt nivel de profesionalism. Iata cum o recunosti:

Contract ferm de artist-interpret

Orice activitate serioasa propusa de un angajator, indiferent de natura acestuia, trebuie sa aiba la baza un contract. Acest lucru indica profesionalismul firmei angajatoare, fiind un detaliu care face diferenta in mod esential. La Studio-20, cel mai mare studio de videochat din lume, fiecare model semneaza un contract ferm de artist-interpret inca din prima zi de activitate. Acest lucru ofera garantia unui loc de munca stabil, recunoscut oficial, alaturi de toate drepturile cuvenite: asigurare de sanatate, drept la pensie etc.

Conditii de lucru de lux

Tehnologie de ultima generatie si decoruri moderne, camere tematice si costume unice, make-up artisti si suport permanent din partea unei echipe de specialisti, trafic imens, traineri specializati, spatii de relaxare (sala de fitness, sala de masaj, jacuzzi), restaurant – toate aceste beneficii profesionale fac parte din oferta de angajari in videochat marca Studio-20.

Stabilitate, venituri sigure si legale

Ofertele de angajari in videochat marca Studio-20 sunt 100% legale! La fiecare doua saptamani, cand incaseaza banii, modelele semneaza un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor. Mai mult, aici poti accesa credite fara dobanda direct de la angajator, dupa minimum 6 luni in cadrul companiei.

Comision cumulativ de pana la 65% din incasari

Comision de 50% din castigurile din videochat totale

Bonus 2% pentru mai mult de 90 de ore lucrate intr-o anumita perioada

Bonus 5% pentru peste 100 de ore de activitate (primele doua nu se cumuleaza)

Bonus 5% daca venitul tau este mai mare de 10.000 $ in perioada respectiva

Bonus de fidelitate 5%, dupa un an de zile de la data angajarii in videochat

Dezvoltare profesionala si personala

Orice oferta de angajari in videochat marca Studio-20 ai alege, indiferent de locatia in care vrei sa lucrezi, vei primi gratuit lectii de limba engleza, de styling si cultura generala. In felul acesta te vei dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal, ca femeie si ca model de succes.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.