Crezi ca obtinerea unui abdomen perfect, plat si tonifiat, este ceva imposibil? Iti doresti, insa, un abdomen cu 6 straturi de patratele, in locul straturilor de grasime, desi oricat ai incercat, nu ai reusit sa-l obtii? Poate ca nu ai folosit aparatele de fitness pentru abdomen corespunzatoare! Sport-Mag.ro, expertul tau in materie de aparate fitness si articole sportive, iti prezinta cele mai eficiente aparate de fitness pentru abdomen:

1. Banca abdomene Body Solid Powerline

Printre cele mai eficiente exercitii pentru obtinerea unui abdomen cu 6 patratele definite, cu rezultate vizibile in cel mai scurt timp, sunt abdomenele efectuate la banca de fitness. Acest aparat, fiind unul dintre aparatele de fitness pentru abdomen esentiale, te va ajuta sa obtii trupul mult dorit!

Cu o experienta de peste 10 ani in comercializarea de produse sportive de inalta calitate la preturi avantajoase, Sport-Mag iti pune la dispozitie o gama variata de aparate fitness, precum biciclete cardio sau benzi de alergat, inclusiv aparate de fitness pentru abdomen. Banca Body Solid Powerline, ideala pentru a te antrena acasa, este una din recomandarile noastre in materie de aparate fitness abdomen, fiind foarte eficienta pentru intarirea muschilor abdominali. Banca functioneaza pe baza unui sistem de scripeti, avand un design simplu si cadru robust, in timp ce pozitia spatarului asigura confort si miscari ample pentru un efect intens al exercitiilor!

2. Bara tractiuni si abdomene inSPORTline 

Aceasta bara face parte din categoria aparatelor de fitness pentru abdomen care iti ofera numeroase posibilitati de antrenare, dispunand de 4 manere aderente. Iti poti antrena musculatura abdomenului acasa sau la sala, avand sistem de prindere in perete sau fixare pe scara de gimnastica. Bara este conceputa pentru dezvoltarea cat mai eficienta a musculaturii abdomenului, fiind unul din aparatele fitness pentru abdomen recomandate pentru cei care doresc sa se antreneze cu ajutorul propriei greutati!

3. Aparat abdomene AB Lifter Sportmann

Special conceput pentru antrenarea abdomenului, acesta este unul din aparatele de fitness pentru abdomen recomandate incepatorilor, dar si celor avansati, datorita celor 4 niveluri de intensitate. Aparatul are un design pliabil si stabil, iar calculatorul atasat afiseaza numeroase functii utile, precum: timp, calorii, repetitii/minut. Doar 5 minute de exercitii pe zi cu ajutorul acestui aparat de fitness pentru abdomen sunt suficiente pentru rezultate rapide, daca te vei antrena constant!

4. Aparate fitness pentru abdomene Ab Trainer inSPORTline

La Sport-Mag gasesti diverse aparate fitness pentru abdomene, in functie de nevoile, preferintele si obiectivele tale, numai de la producatori de top. Un alt model recomandat de noi este Ab Trainer inSPORTline Ab Perfect Dual, foarte eficient pentru antrenarea partii superioare, mijlocii si inferioare a abdomenului, fara riscuri de accidentare a spatelui sau gatului. Astfel, acesta este unul din aparatele de fitness pentru abdomen recomandate in special incepatorilor!

5. Minge aerobic

Pe langa aparatele de fitness pentru abdomen, poti folosi si o minge aerobic – pe care o poti achizitiona, de asemenea, de la Sport-Mag! Sprijinindu-ti corpul pe aceasta, vei efectua abdomene si ridicari de picioare mult mai solicitante pentru antrenarea musculaturii abdominale, prin implicarea controlului echilibrului.

6. Curele pentru abdomene

Curelele sunt accesoriul perfect pentru dezvoltarea muschior abdominali, in combinatie cu exercitiile efectuate la aparatele de fitness pentru abdomen. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti sprijini coatele pe curele si sa ridici picioarele spre piept!

Toate aceste accesorii si aparate de fitness pentru abdomen recomandate de Sport-Mag sunt ideale pentru obtinerea abdomenlui cu patratele mult visat. Dar, nu uita: un 6-pack abs vine la pachet si cu o dieta corespunzatoare! Nu este imposbil sa obtii un abdomen perfect, dar pentru rezultate vizibile trebuie sa te antrenezi constant si sa depui efortul necesar, fiind nevoie de perseverenta!

Banner SapunulCheia.ro