Daca esti profesor, este foarte important sa gasesti resurse care sa ajute elevii sa invete mai usor si care sa le permita sa interactioneze cu tine, in vederea gasirii diferitelor solutii la problemele pe care le discuti in timpul orelor. 

O tabla magnetica este perfecta pentru acest lucru, intrucat aceasta iti ofera oportunitatea de a impartasi idei, notite si informatii importante impreuna cu elevii si te va ajuta sa comunici cu ei intr-un mod cat mai clar si concis. 

Iata cateva avantaje ale unei table magnetice pentru profesori si de ce fiecare clasa ar trebui sa aiba o astfel de tabla de la OfficeClass.ro.

Functionalitatea

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de tablele magnetice este faptul ca acestea pot fi folosite pentru mai multe situatii. Fie ca vrei sa notezi cuvinte pe care copiii le considera greu de pronuntat, sa rezolvi ecuatii, astfel incat intreaga clasa sa poata vedea metoda de lucru, sau sa anunti tema pentru acasa, vei avea posibilitatea mereu sa comunici cu elevii tai intr-un mod cat mai usor.

Intrucat poti sterge imediat tot ce este scris pe tabla magnetica, vei putea intotdeauna sa-ti rectifici greselile cat mai rapid. Se pot face greseli de scriere sau de calcul, iar o remediere rapida a acestora va face ora de predare mult mai eficienta. In plus, atat timp cat folosesti markerele potrivite, vei incepe sa observi ca aceste table magnetice vor ramane curate si dupa numeroase folosiri.

Este usor de folosit

Pentru ca o tabla magnetica este atat de usor de folosit, profesorii nu ar mai trebui sa se ingrijoreze in legatura cu orice problema tehnica de aranjare a spatiului de invatare. Lucrul acesta este ideal atunci cand atentia ta ar trebui sa fie atintita asupra elevilor, si nu asupra obiectelor din clasa. 

Gandeste-te la un loc pe perete si asaza tabla magnetica acolo. Daca va fi nevoie sa muti tabla in mai multe colturi ale salii, poti alege sa folosesti si un suport care sa permita acest lucru. Pe site-urile specializate, poti gasi numeroase modele de table magnetice, realizate special pentru nevoile tale.

Pret scazut

Exista multe tipuri de table magnetice disponibile, ceea ce inseamna ca vei putea sa o gasesti pe cea care, pe langa faptul ca se va potrivi necesitatilor tale, se va incadra si in bugetul pe care il are clasa. Odata ce tabla magnetica este asezata la locul sau, nu vei mai avea motive sa te ingrijorezi in legatura cu cheltuirea unor sume de bani pentru intretinerea sa. Singurele lucruri de care va mai trebui sa te ingrijorezi vor fi markerele sau, daca vrei,  magneti si cleme pentru afisarea pe table a diferitelor materiale realizate de elevi. 

Echipeaza-ti clasa cu o tabla magnetica si vei putea beneficia de multe avantaje de care o tabla clasica nu dispune. Cel mai important este ca elevii tai sa poata invata in conditii cat mai bune, iar obiectele pe care le folosesti in procesul de invatare poate sa ii ajute mai mult sau mai putin in acest sens.

Banner SapunulCheia.ro