LUMEN 1514 |
Premisele dezvoltarii unui nou model de expertiza etica sunt dezbatute in cadrul unui workkshop extraordinar, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016, de catre Ana Frunza si Antonio Sandu, din cadrul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Iasi, Romania.
Scopul worshop-ului este dezbaterea modelului de expertiza etica propus de Ana Frunza si Antonio Sandu propus si denumit de supervizare de etica. Modelul este descris in volumul “Catre o noua expertiza etica – deconstruind valorile etice” al autoarei Ana Frunza si in volumul “Etica si practica sociala” al autorului Antonio Sandu, fiind propus ca strategie de supervizare a practicii etice in organizatii.
Dorim sa expunem acest model, inca in curs de constructie, unei dezbateri critice, la nivelul comunitatii eticienilor si a practicienilor din sfera administratiei publice si a serviciilor sociale.
Workshopul va avea loc in Iasi, in data 16 aprilie 2016.
Lucrarile prezentate in cadrul World LUMEN Congress vor fi publicate in reviste indexate in Thomson Reuters (ISI) sau in volum propus spe indexare Thomson Reuters (ISI)
Pentru inscrere consultati: http://conferinta.info/associated-events-wlc2016/international-conference-esdpal-2016/

Editura Lumen, Asociatia Lumen
Email: prlumen@gmail.com; edituralumen@gmail.com
Site: www.edituralumen.ro; www.conferinta.info; www.centruldetraining.ro
Editura Lumen- in elita editurilor stiintifice romanesti!

Banner SapunulCheia.ro