In luna martie te invitam sa faci cunostinta cu tentatiile culinare din meniul restaurantului La Bordei, locul unde poti savura preparate unice, alaturi de un vin bun, intr-o atmosfera speciala.
Te vor cuceri cu siguranta bucatele preparate ca pe vremea dacilor, pastrandu-se simplitatea felurilor si naturaletea ingredientelor. Poti degusta feluri principale – Carne la garnita ca la daci, Impanat da Tarabostes, Limba perpelita ca la Sucidava, Platoul dacilor, dar si deserturi exceptionale ca Para in Vin sau Comoara Padurii.
Atmosfera pe care o vei gasi de fiecare data in restaurantul La Bordei este dintr-o alta epoca, demult apusa. Cu fiecare preparat pe care il vei incerca, vei fi sedus de combinatiile de gusturi simple si naturale. Oricare ar fi preferintele tale, La Bordei te vei delecta numai cu ingrediente naturale, pe care le utilizau dacii in hrana lor zilnica (fructe, legume, carne, cereale, miere).
In fiecare seara de vineri si sambata, La Bordei ai ocazia sa te relaxezi cu muzica buna, bucate alese si bauturi pe gustul tau! Raducanu Music Band iti aduce cele mai frumoase piese din repertoriul autohton si international, cu Anca Belciu (voce), Alma Raducanu (saxofon), Tony Raducanu (pian) si Paul Raducanu (vioara).
Iar daca ziua ta este in martie, sarbatoreste-o La Bordei și primesti tortul din partea casei!

Restaurant La Bordei
Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, sector 6, București (incinta Cotroceni Business Center, fosta clădire Apaca)
Coordonate GPS: 44.433200, 26.053355; accesul se face prin curtea clădirii, intrarea dinspre mall-ul Afi Cotroceni
Rezervari: 0747 063 249 sau rezervari@la-bordei.ro
La Bordei

Banner SapunulCheia.ro