Profilele Novatik MATT si Novatik AVANGARDE

 

Pana la data de 30 noiembrie, compania Final Distribution ofera un  discount de 24 % pentru tigla metalica Novatik Matt si Novatik Avangarde. Promotia este valabila pentru toate culorile, in limita stocului disponibil.

 

Novatik MATT –un acoperis solid si eficient, recomandat si in condii extreme de vreme. Produsa din otel protejat cu un strat de ZnMg de 120 g/mp si cu acoperire Colofer®(finisaj mat rugos, 35 microni) – marca inregistrata a Voest Alpine – tigla metalica NOVATIK MATT are grosimea nominala de 0,5 mm. Acest aliaj special ofera o mai mare stabilitate in conditii de ceata salina si o mai mare protectie in fata coroziunii, atat pentru suprafata, cat si pentru marginile de taiere. Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare.

 

Novatik AVANGARDE – un acoperis elegant, potrivit pentru cladiri noi si renovari. Tigla metalica NOVATIK AVANGARDE este prima tigla metalica post-painted (vopsirea se realizeaza dupa profilarea otelului) produsa in Romania. Acesta este un procedeu inovator pe piata romaneasca, deoarece acest tip de vopsire ofera o protectie superioara la coroziune (toate muchiile sunt protejate), iar stratul de vopsea este uniform – fara microfisuri sau aglomerari ale stratului de acoperire. Pentru productia tiglei Novatik Avangarde producatorul Final Distribution foloseste otel cu acoperire AlZn – 185 g/mp, datorita proprietatilor sale anticorozive excelente. Vopseaua folosita este foarte rezistenta la procedurile de faltuire, faltuirea fiind unul dintre marile avantaje ale sistemului de invelitori Novatik pentru ca asigura o etanseitate sporita intregului acoperis.

 

Sistem de fixare solid. Datorita sistemul de fixare in planul acoperisului si suprapunerilor perfecte ale modulelor, acoperisul Novatik este considerat unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata. Modulele de tigla Novatik se fixeaza prin cuie sau suruburi in planul acoperisului, fixarea modulelor fiind usoara si sigura, mai ales ca nu necesita accesorii numeroase.

 

Novatik ofera o gama larga de accesorii dedicate acoperisurilor: ventilatii sanitare, ventilatii de camp, parazapezi, sfartecatoare de zapada, grile de ventilatie. Aspectul estetic al acoperisului, precum si ventilarea corecta si etanseitatea sunt asigurate de utilizarea corecta a accesoriilor.

 

Profile si culori aflate in promotie:

 

  • Profilul Novatik MATT – Black Matt RAL 9005, Brown Matt RAL 8017, Brick Matt  RAL 8004, si Burgundy Matt RAL 3005.
  • Profilul Novatik AVANGARDE –  Glossy Black RAL 9005, Glossy Brown RAL 8017, Glossy Red RAL 3005.

 

Promotia NOVATIK este disponibila in reteaua nationala de distribuitori, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself).

 

__________________________________________________________________

 

Despre Final Distribution:

 

FINAL DISTRIBUTION este producatorul sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, sisteme de jgheaburi si burlane), fiind totodata si reprezentantul exclusiv in Romania al brandurilor GERARD – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala si DELTA – membrane de protectie pentru acoperis si fundatii.

 

Mai multe informatii pe www.novatik.ro si www.finaldistribution.ro.

 

Pagini Facebook Final Distribution si GERARD Roofs . Blog: www.DespreAcoperisuri.ro.

 

Banner SapunulCheia.ro